Rum & Cane GRENADA XO Single Cask Rum 46% Vol. 0,7l in Tinbox | Rum z jedného suda | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rum & Cane GRENADA XO Single Cask Rum 46% Vol. 0,7l in Tinbox

1.00 kg

59,19 €

59,19 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Rum & Cane GRENADA XO Single Cask Rum 46 % obj. 0,7 l v plechovke, výnimočnú zmes najlepších karibských destilátov, ktorá sľubuje jedinečný zážitok z pitia. Tento prémiový rum uložený v štýlovej plechovej škatuli je dôkazom umenia destilácie a bohatého dedičstva grenadskej výroby rumu. Jeho jedinečný predajný potenciál spočíva v procese zrenia v jednom sude, ktorý mu dodáva osobitý charakter a hĺbku chutí, ktoré sa v iných liehovinách ťažko hľadajú.

Kľúčové vlastnosti:

- Zrenie v jednom sude: Rum & Cane GRENADA XO Single Cask Rum prechádza jedinečným procesom zrenia v jednom sude, ktorý umožňuje rozvinúť komplexné chute a bohatý, hladký záver. Táto vlastnosť ho odlišuje od hromadne vyrábaných rumov a ponúka náročnému spotrebiteľovi zážitok z pitia na mieru.

- Prémiová kvalita: Tento rum sa môže pochváliť bezkonkurenčnou čistotou a chuťou, pretože sa vyrába z najkvalitnejšej cukrovej trstiny a čistej grenadskej vody. Každý dúšok je dôkazom dôkladnej pozornosti venovanej detailom a oddanosti kvalite, ktorá sa pri jeho výrobe prejavuje.

- Elegantné balenie: Rum & Cane GRENADA XO Single Cask Rum sa dodáva v elegantnej plechovej škatuli, ktorá je ideálnym darčekom pre milovníkov rumu alebo štýlovým doplnkom vášho domáceho baru.

- Vysoký obsah alkoholu: Tento rum s obsahom 46 % obj. ponúka robustnú a plnú chuť, ktorá je ideálna na popíjanie čistého rumu alebo miešanie do koktailov.

Použitie výrobku: Vhodné pre všetkých zákazníkov, ktorí sa rozhodli pre tento produkt:

Aby ste naplno ocenili hĺbku chutí rumu Rum & Cane GRENADA XO Single Cask, odporúčame ho popíjať čistý alebo s ľadom. Nalejte malé množstvo do pohára, jemne ho roztočte a chvíľu si vychutnajte bohatú arómu, než sa napijete. Vždy pamätajte na zodpovedné pitie a vychutnávajte si tento prémiový alkohol s mierou.

Porovnanie produktov:

Pri porovnaní s inými rumami na trhu Rum & Cane GRENADA XO Single Cask Rum vyniká procesom zrenia v jednom sude a vysokým obsahom alkoholu. Zatiaľ čo iné rumy môžu byť riedené alebo miešané, tento rum ponúka čistý a intenzívny chuťový profil, ktorý znalci vysoko oceňujú. Napriek jeho prémiovým vlastnostiam je jeho cena konkurencieschopná, čo z neho robí cenovo výhodnú voľbu pre tých, ktorí oceňujú kvalitné liehoviny.

Vo svete rumov je Rum & Cane GRENADA XO Single Cask Rum 46 % obj. 0,7 l v plechovej škatuli výnimočnou voľbou. Jeho jedinečný proces zrenia v jednom sude, vysokokvalitné ingrediencie a elegantné balenie ho odlišujú od ostatných. Či už ste rumový nadšenec alebo nováčik, tento rum sľubuje nezabudnuteľný degustačný zážitok, po ktorom budete chcieť viac.

Nezabudnite, že pri rume nejde len o nápoj, ale aj o zážitok. A s rumom GRENADA XO Single Cask Rum & Cane vás čaká skutočne výnimočný zážitok.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)