Clément Trés Vieux Rhum Agricole SINGLE CASK 100% Canne Bleue 41,6% Vol. 0,5l in Geschenkbox | Rum z jedného suda | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Clément Trés Vieux Rhum Agricole SINGLE CASK 100% Canne Bleue 41,6% Vol. 0,5l in Geschenkbox

1.00 kg

50,19 €

50,19 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám prémiový rum Clément Trés Vieux Rhum Agricole SINGLE CASK 100% Canne Bleue, ktorý nie je len nápojom, ale zážitkom. Tento výnimočný destilát s objemovou hmotnosťou 41,6 % je oslavou remeselnej zručnosti a tradície a ponúka jedinečnú chuť, ktorá ho odlišuje od ostatných. Jeho unikátna vlastnosť spočíva v zrení v jednom sude a výhradnom použití 100 % cukrovej trstiny Canne Bleue, čo sľubuje jedinečný chuťový profil, ktorý určite zapôsobí aj na tých najnáročnejších znalcov rumu.

Kľúčové vlastnosti:
- Zrenie v jednom sude
- 100% cukrová trstina Canne Bleue
- 41,6 % objemu
- Prémiové darčekové balenie

Zrenie v jednom sude: Na rozdiel od väčšiny rumov Clément Trés Vieux Rhum Agricole SINGLE CASK prechádza jedinečným procesom zrenia v jedinom sude. Tento proces dodáva rumu osobitý charakter a výsledkom je bohatá, komplexná chuť, ktorá je jedinečná a nezabudnuteľná.

100% cukrová trstina Canne Bleue: Tento prémiový rum sa vyrába výlučne z cukrovej trstiny Canne Bleue, ktorá je známa svojím vysokým obsahom cukru a výnimočnou chuťou. Vďaka tomu má rum robustný a vyladený chuťový profil, čím sa odlišuje od iných rumov, ktoré používajú zmes rôznych odrôd cukrovej trstiny.

41.6 % objemu: Clément Trés Vieux Rhum Agricole SINGLE CASK sa plní do fliaš s objemom 41,6 %, čo poskytuje robustný a plný zážitok z pitia. Tento vyšší obsah alkoholu zvýrazňuje chuťový profil rumu, vďaka čomu je ideálnou voľbou na popíjanie čistého rumu alebo na pridanie hĺbky do vašich obľúbených koktailov.

Prémiové darčekové balenie: Každý rum Clément Trés Vieux Rhum Agricole SINGLE CASK sa dodáva v prémiovej darčekovej škatuli, čo z neho robí ideálnu voľbu na obdarovanie nadšencov rumu vo vašom živote. Elegantné balenie nielenže zvyšuje celkovú príťažlivosť výrobku, ale tiež zdôrazňuje jeho prémiové postavenie.

Ako si vychutnať: Aby ste plne ocenili jedinečný chuťový profil Clément Trés Vieux Rhum Agricole SINGLE CASK, najlepšie je vychutnať si ho čistý alebo s ľadom. Popíjajte ho pomaly, aby ste si vychutnali jeho komplexné tóny a bohatý charakter. Vždy nezabudnite piť zodpovedne.

V porovnaní s ostatnými rumami na trhu vyniká Clément Trés Vieux Rhum Agricole SINGLE CASK jedinečným procesom zrenia v jednom sude a výhradným použitím 100 % cukrovej trstiny Canne Bleue. Zatiaľ čo iné rumy sa môžu spoliehať na miešanie rôznych sudov alebo odrôd cukrovej trstiny, tento rum, ktorý sa zameriava na kvalitu a konzistenciu, zaručuje vynikajúci zážitok z pitia.

Stručne povedané, Clément Trés Vieux Rhum Agricole SINGLE CASK 100% Canne Bleue je viac ako len rum. Je svedectvom umenia výroby rumu a ponúka jedinečný chuťový zážitok, ktorý je bohatý a obohacujúci. Či už ste milovníkom rumu, alebo nováčikom, ktorý chce preskúmať svet prémiových liehovín, tento rum vás určite zaujme svojím osobitým charakterom a nekompromisnou kvalitou.
Tabuľka dát
Clément
Nové
chat Komentáre (0)