Takamaka LE CLOS EX PALO CORTADO Rum 56,2% Vol. 0,5l in Geschenkbox | Rum z jedného suda | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Takamaka LE CLOS EX PALO CORTADO Rum 56,2% Vol. 0,5l in Geschenkbox

1.00 kg

156,09 €

156,09 € Bez DPH

Popis
Zažite exotický pôvab rumu Takamaka LE CLOS EX PALO CORTADO zabalený v nádhernej darčekovej škatuľke. Tento znamenitý destilát je viac ako len nápoj - je to cesta do sviežeho tropického raja na Seychelách, kde je každá fľaša vyrobená s vášňou a precíznosťou. Tento rum, majstrovsky zmiešaný so živým a jedinečným sherry Palo Cortado, v sebe ukrýva bohatú, plnú chuť, ktorá zanecháva trvalý dojem.

Doprajte si luxusnú, zamatovú textúru a vychutnajte si komplexné vrstvy chuti, ktoré sa rozvíjajú s každým dúškom. Tóny hlbokého karamelu a exotického korenia koketujú s vašimi chuťovými pohárikmi, zatiaľ čo jemné podtóny sušeného ovocia a orechov poskytujú uspokojujúci záver. Je to rum, ktorý si vyžaduje vašu pozornosť a zároveň vás odmení symfóniou chutí, ktoré sú prekvapivé a nádherné.

Rum Takamaka LE CLOS EX PALO CORTADO sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre náročného pijana vo vašom živote. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak, tento rum je darček, ktorý vypovedá o vašom dokonalom vkuse.

Tak odokryte kúzlo, nalejte si pohár a nechajte sa zvodným šarmom rumu Takamaka LE CLOS EX PALO CORTADO preniesť do sveta čistého pôžitku. Je to viac než len nápoj - je to oslava tých najlepších vecí v živote.

Vitajte vo svete Takamaka. Vychutnajte si cestu.
Tabuľka dát
Takamaka
Nové
chat Komentáre (0)