Wiener Brise Pfefferminzlikör 18% Vol. 0,7l | Rakúsky likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wiener Brise Pfefferminzlikör 18% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite osviežujúci výbuch Wiener Brise Pfefferminzlikör! Tento osviežujúci mätový likér je dokonalým spoločníkom na pohodový večer alebo živú párty. S chuťou, ktorá je rovnako chladná ako bezveterná viedenská noc, zanecháva na jazyku dlhotrvajúcu mätovú sviežosť. Je to jedinečná zmes tradičného remesla a moderného vkusu, lahodný dúšok, na ktorý nezabudnete. Oddýchnite si s Wiener Brise Pfefferminzlikör a nechajte sa ním preniesť do očarujúcich ulíc Viedne. Na zdravie na skvelé spomienky a mätovo svieže chvíle!

12,89 €

12,89 € Bez DPH

Popis
Doprajte si osviežujúcu chuť špičkového mätového likéru Wiener Brise Pfefferminzlikör, ktorý oživí vaše zmysly. Tento zaujímavý destilát ponúka nádhernú zmes výrazných, sviežich mätových chutí, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre tých, ktorí oceňujú jedinečný mätový nádych v nápojoch.

Tento nápoj, vyrobený v krásnom meste Viedeň, skutočne vystihuje podstatu svojho pôvodu a sľubuje autentický zážitok, na ktorý sa ťažko zabúda. Nie je to len likér, je to pozvánka na spoznávanie pulzujúcej viedenskej kultúry a tradícií v každom dúšku.

Wiener Brise Pfefferminzlikör sa môže pochváliť nádherne vyváženým chuťovým profilom. Ostrá, osviežujúca chuť mäty je vyvážená jemnou sladkosťou, vďaka čomu je univerzálnym doplnkom vášho domáceho baru. Vychutnajte si ho samostatne alebo ho použite na dodanie prívalu mätovej sviežosti do svojich obľúbených koktailov.

Vďaka obsahu alkoholu, ktorý je tak akurát, je Wiener Brise Pfefferminzlikör jemný a ľahko sa pije, takže je skvelou voľbou na bežné popíjanie aj slávnostné oslavy. Či už organizujete večierok, alebo si užívate pokojný večer doma, tento mätový likér zaručene pozdvihne váš zážitok z pitia.

Vo svete plnom obyčajných liehovín si vyberte Wiener Brise Pfefferminzlikör a zažite niečo neobyčajné. Jeho jedinečná chuť, autentický pôvod a výnimočná kvalita z neho robia nevyhnutnosť pre každého milovníka likérov. Tak prečo čakať? Dajte si dúšok a nechajte sa likérom Wiener Brise Pfefferminzlikör preniesť do očarujúcich uličiek Viedne. Nebudete sklamaní!
Tabuľka dát
Wiener Brise
Nové
chat Komentáre (0)