Heindl PUNSCHKRAPFEN Creme-Likör 15% Vol. 0,5l | Rakúsky likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Heindl PUNSCHKRAPFEN Creme-Likör 15% Vol. 0,5l

1.40 kg
Doprajte si luxusnú chuť Heindl PunschKrapfen Creme-Likör. Tento krémový likér je dokonalou kombináciou bohatej chuti a jemnej štruktúry - skutočným pôžitkom pre vaše chuťové poháriky. Dúšok Heindl PunschKrapfen vás vezme na cestu do Viedne, domova najlepších cukrárenských výrobkov na svete. Najlepšie si ho vychutnáte vychladené alebo s ľadom, je dokonalým doplnkom vášho domáceho baru. Podeľte sa oň s priateľmi, darujte ho milovanej osobe alebo si ho nechajte len pre seba. Tak či onak, určite dodá nádych elegancie každej príležitosti. Doprajte si dekadentnú chuť Heindl PunschKrapfen Creme-Likör ešte dnes!

19,29 €

19,29 € Bez DPH

Popis
Doprajte si luxusnú chuť Heindl PunschKrapfen Creme-Likör. Tento senzačný likér majstrovsky spája bohatú krémovú konzistenciu tradičného rakúskeho koláča PunschKrapfen s jemnou chuťou prvotriednych liehovín. Nie je to len nápoj, je to zážitok. Každý dúšok vás prenesie do sveta bohatého rakúskeho pečiva a vezme vás na cestu plnú rozkošných chutí a prvotriednych liehovín.

Heindl PunschKrapfen Creme-Likör je povinnou výbavou pre každého, kto chce pozdvihnúť svoju zbierku likérov. Je ideálny na vychutnávanie priamo, na ľade alebo ako súčasť lahodného kokteilu. Vďaka svojmu jedinečnému chuťovému profilu je univerzálnym doplnkom každého nápoja a dodáva mu osobitý nádych, ktorý na vás určite zapôsobí.

Tento Creme-Likör, starostlivo vyrobený renomovanou značkou Heindl, je stelesnením rakúskej tradície a vynaliezavosti. Je dôkazom oddanosti značky kvalite, pričom každá fľaša odráža jej odhodlanie ponúkať len to najlepšie.

Či už chcete potešiť seba, alebo hľadáte dokonalý darček pre milovníka likérov, Heindl PunschKrapfen Creme-Likör je ideálnou voľbou. Jeho elegantný, štýlový dizajn fľaše dodá každej príležitosti nádych elegancie a stane sa vizuálne príťažlivým doplnkom vášho baru alebo likérky.

Zažite honosnú chuť Rakúska s likérom Heindl PunschKrapfen Creme-Likör. Je to viac než len likér, je to dobrodružstvo pre vaše chuťové poháriky. Tak prečo čakať? Vstúpte do sveta Heindl a nechajte svoje zmysly očariť pôvabom PunschKrapfen Creme-Likör ešte dnes.
Tabuľka dát
Heindl
Nové
chat Komentáre (0)