Wilhelm Marillenlikör 18% Vol. 0,35l | Rakúsky likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wilhelm Marillenlikör 18% Vol. 0,35l

1.40 kg
Ochutnajte chuť Rakúska s Wilhelmom Marillenlikör. Tento nádherný marhuľový likér je starostlivo vyrobený, čo zaručuje jemnú a bohatú chuť, ktorá nemá konkurenciu. Každý dúšok vám prinesie príval zrelých marhúľ s jemným teplom, ktoré pretrváva na jazyku. Jeho intenzívna ovocnosť je dokonale vyvážená s obsahom alkoholu, takže je ideálnou voľbou do koktailov, dezertov alebo jednoducho len tak samotný. Zažite bohatstvo rakúskej tradície s osviežujúcou chuťou Wilhelm Marillenlikör. Nie je to len nápoj, je to zážitok!

13,89 €

13,89 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Doprajte si vynikajúcu chuť Wilhelm Marillenlikör. Nie je to len obyčajný likér, je to chuťový zážitok, ktorý vás vezme na cestu do srdca Rakúska. Tento likér, vyrobený z najlepších marhúľ (v nemčine Marillen), jemne vyvažuje sladkú, pikantnú chuť ovocia s jemným alkoholovým nádychom.

Wilhelm Marillenlikör je dôkazom umenia tradičného rakúskeho liehovarníctva. Každá fľaša zachytáva esenciu slnkom zaliatych marhúľ z tohto regiónu, ktoré sa starostlivo zbierajú na vrchole zrelosti. Vďaka tejto pozornosti venovanej detailom a snahe o kvalitu má tento likér žiarivý oranžový odtieň a výraznú, lahodnú arómu.

Vďaka obsahu alkoholu, ktorý je tak akurát, je Wilhelm Marillenlikör ideálny pre tých, ktorí si radi vychutnávajú svoje nápoje. Nie je príliš silný, ale dodá vám dostatok vzrušenia, aby ste si udržali dobrú náladu. Či už sa chcete uvoľniť po dlhom dni, osláviť špeciálnu príležitosť alebo si jednoducho dopriať niečo dobré, tento likér dodá každej udalosti nádych sofistikovanosti.

Vychutnajte si ho vychladený samostatne alebo ho použite na dodanie ovocného nápoja do svojho obľúbeného kokteilu. Dokonca ním môžete pokvapkať dezerty, aby ste dosiahli jedinečnú chuť. Wilhelm Marillenlikör je všestranný, lahodný a milovníci likérov ho musia vyskúšať.

Spoznajte iný druh likéru s Wilhelm Marillenlikör. Je to viac ako len nápoj. Je to tradícia, zážitok a chuť Rakúska vo fľaši. Objednajte si svoju fľašu ešte dnes a nechajte Wilhelm Marillenlikör potešiť vaše zmysly.
Tabuľka dát
Wilhelm
Nové
chat Komentáre (0)