CASASTOS Old Tom Gin Small Batch Aurantius 2020 45% Vol. 0,5l | Rakúsky gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CASASTOS Old Tom Gin Small Batch Aurantius 2020 45% Vol. 0,5l

1.40 kg
Zažite vynikajúcu chuť ginu CASASTOS Old Tom Gin Small Batch Aurantius! Tento prémiový gin, ručne vyrábaný v malých šaržiach, je poctou tradičným destilačným technikám. Vychutnajte si jeho jedinečnú zmes rastlinných látok s nádherným nádychom pomaranča. Tento gin vyniká bohatým, hladkým záverom, ktorý zanechá na jazyku trvalý dojem. Gin CASASTOS Old Tom Gin je ideálny na prípravu osviežujúceho ginu s tonikom alebo sofistikovaného koktailu a je skutočným potešením pre milovníkov ginu. Nie je to len nápoj, je to zážitok! Vyskúšajte ho ešte dnes a pozdvihnite svoje chvíle. Nezabudnite, že každý dúšok rozpráva príbeh. Na zdravie!

36,69 €

36,69 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám prémiový gín CASASTOS Old Tom Gin Small Batch Aurantius, ručne vyrábaný destilát, ktorý spôsobí revolúciu vo vašej koktailovej hre. Tento gin, destilovaný starostlivou zmesou borievky, koriandra a citrusov, je moderným poňatím klasického štýlu Old Tom a ponúka bohatý, plný chuťový profil.

Náš gin CASASTOS Old Tom sa vyrába v malých sériách, čo zaručuje špičkovú kvalitu a pozornosť venovanú detailom. Tento dokonale vyzretý gin nie je ani príliš sladký, ani príliš horký, ale tak akurát - dosahuje dokonalú rovnováhu, ktorú znalci ginu ocenia.

Jedinečný charakter tohto ginu podčiarkuje infúzia Aurantius. Tento exotický citrusový plod dodáva ginu pikantný, štipľavý rozmer a osviežuje jeho tradičnú chuť. Jeho živé tóny citrusov dokonale dopĺňajú korenisté podtóny ginu a vytvárajú dynamickú chuť, po ktorej budete chcieť ešte viac.

Či už ide o klasický gin s tonikom alebo komplexný koktail, gin CASASTOS Old Tom Gin Small Batch Aurantius sa skvele hodí do rôznych miešaných nápojov. Jeho výrazná chuť dokáže vylepšiť akýkoľvek nápoj, vďaka čomu sa stane všestranným doplnkom vášho domáceho baru.

Vychutnajte si hladkú, vyladenú chuť nášho ginu CASASTOS Old Tom Gin Small Batch Aurantius. Je to viac než len gin - je to oslava remeselnej zručnosti a tradície. Vezmite si fľašu ešte dnes a vydajte sa na nádhernú cestu chuti a vône. Vaše chuťové bunky sa vám poďakujú!
Tabuľka dát
CASASTOS
Nové
chat Komentáre (0)