Reisetbauer Blue Gin Austrian Vintage 43% Vol. 1,75l | Rakúsky gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reisetbauer Blue Gin Austrian Vintage 43% Vol. 1,75l

1.40 kg
Ponorte sa do jedinečnej, vysokokvalitnej chuti Reisetbauer Blue Gin. Tento ročníkový gin priamo zo srdca Rakúska ponúka dokonalú zmes rastlinných látok a bobúľ borievky, ktorá poskytuje hladký a elegantný zážitok z pitia. Vďaka svojmu výraznému chuťovému profilu a sofistikovanej chuti je absolútnou nevyhnutnosťou pre každého nadšenca ginu. Vychutnajte si jeho bohatú arómu, vychutnajte si zložité tóny a nechajte sa každým dúškom ginu Reisetbauer Blue Gin preniesť na rakúsky vidiek. Ideálny na koktaily alebo vychutnávanie s ľadom, nie je to len gin, je to cesta vo fľaši. Zažite rakúske remeslo v jeho najlepšej podobe s Reisetbauer Blue Gin.

91,69 €

91,69 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám Reisetbauer Blue Gin, prémiový ročníkový výber až z Rakúska. Tento gin, ktorý sa vyrába ručne v malých sériách, mení pravidlá hry pre všetkých milovníkov ginu. Napustený najlepšími bobuľami borievky ponúka sviežu, osviežujúcu chuť, po ktorej budete túžiť po ďalších. Nie je to však len o borievkach. Tento gin sa môže pochváliť aj jemnou zmesou ďalších rastlinných látok, čím vytvára jedinečný chuťový profil, ktorý ho odlišuje od ostatných ginov na trhu.

Reisetbauer Blue Gin nie je len nápoj, je to zážitok. Každý dúšok vás vezme na zmyslovú cestu - živá aróma bobúľ borievky, dráždivé náznaky ďalších botanických látok a hladký, uspokojujúci záver. A nezabudnime na krásnu modrú fľašu! Sama o sebe je umeleckým dielom, vďaka ktorému je tento gin dokonalým darčekom na akúkoľvek príležitosť.

Či už ste znalec ginu, koktailový nadšenec alebo len niekto, kto oceňuje dobrý nápoj, Reisetbauer Blue Gin musíte vyskúšať. Vychutnajte si ho s ľadom, zmiešajte ho s obľúbeným tonikom alebo ho použite na namiešanie skvelých koktailov. Možnosti sú neobmedzené!

Tak prečo čakať? Zlepšite svoju ginovú hru s Reisetbauer Blue Gin. Verte nám, bude to najlepšie rozhodnutie, aké ste za celý týždeň urobili. Na zdravie na dobré časy a skvelý gin!
Tabuľka dát
Blue Gin
Nové
chat Komentáre (0)