Wieser Sloe GIN 30% Vol. 0,5l | Rakúsky gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wieser Sloe GIN 30% Vol. 0,5l

1.40 kg

31,29 €

31,29 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Potešte svoje chuťové poháriky nádherným Wieser Sloe Gin. Tento šťavnatý nápoj je nevyhnutnosťou pre milovníkov ginu, pretože ponúka vynikajúcu zmes bohatých chutí, ktoré určite potešia vaše chuťové bunky. Wieser Sloe Gin je precízne destilovaný, čo zaručuje, že každý dúšok je rovnako uspokojivý ako ten predchádzajúci. Tento gin je naplnený trpkosťou trniek a ponúka jedinečnú chuť, ktorá je osviežujúca a povzbudzujúca.

Wieser Sloe Gin nie je len o chuti, ale aj o zážitku. Vôňa tohto ginu je rovnako lákavá ako jeho chuť. Z fľaše sa šíri vôňa čerstvých plodov trnky, ktorá vás pozýva na dúšok. Tento gin je ideálny pre tých, ktorí oceňujú jemné veci v živote, pretože ponúka chuť, ktorá je sofistikovaná a zároveň pôžitkárska.

Či už ste znalec ginu, alebo ho pijete príležitostne, Wieser Sloe Gin na vás určite urobí dojem. Je ideálny na samostatné popíjanie alebo miešanie do obľúbeného kokteilu. Bez ohľadu na to, ako si ho chcete vychutnať, tento gin ponúka jedinečný a uspokojujúci zážitok z pitia.

Wieser Sloe Gin nie je len nápoj, je to cesta chutí. Každý dúšok vás vezme na nádherné dobrodružstvo, vďaka čomu je dokonalým doplnkom na každú príležitosť. Či už organizujete večeru alebo si užívate pokojný večer doma, tento gin vám určite spríjemní daný okamih. Tak prečo čakať? Doprajte si bohatú, komplexnú chuť Wieser Sloe Gin ešte dnes.

Nezabudnite, že to nie je len gin, ale Wieser Sloe Gin - jedinečný zážitok, ktorý vás určite poteší. Vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú.
Tabuľka dát
Wieser
Nové
chat Komentáre (0)