Keckeis Single Malt Whisky 42% Vol. 0,35l | Rakúska Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Keckeis Single Malt Whisky 42% Vol. 0,35l

1.40 kg
Objavte jemnú, bohatú chuť Keckeis Single Malt Whisky. Táto prémiová whisky, vyrobená s precíznosťou, je potešením pre všetkých znalcov. Každý dúšok odhaľuje vrstvy komplexnosti s jemnými tónmi duba a korenia vyváženými ovocnou sladkosťou. Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo si len oddýchnete po dlhom dni, Keckeis Single Malt Whisky sa vždy hodí. Nie je to len nápoj, je to zážitok. Tak prečo čakať? Rozvíjajte svoje zmysly a ponorte sa do sveta kvalitnej whisky s Keckeis.

45,39 €

45,39 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Doprajte si jemnú, bohatú chuť Keckeis Single Malt Whisky. Tento precízne vyrobený destilát prinesie do vašej likérky sofistikovanosť a jedinečnú chuť. Ručne vyrobená so starostlivosťou a oddanosťou, Keckeis Single Malt Whisky by mal zažiť každý nadšenec whisky.

Whisky sa vyrába z kvalitného sladového jačmeňa a prechádza starostlivým procesom destilácie. Zreje v dubových sudoch, ktoré obohacujú whisky o komplexné chute a krásnu, jantárovú farbu. Výsledkom je odvážna, ale zároveň jemná whisky s rafinovanou chuťou, ktorá ju odlišuje od ostatných.

Každý dúšok whisky Keckeis Single Malt Whisky sa rozvinie ucelená symfónia chutí. V nose vás privíta sladký nádych karamelu, po ktorom nasleduje jemný dymový podtón. Pri vychutnávaní každého dúšku pretrvávajú tóny zrelého ovocia, vanilky a náznaku korenia, ktoré vytvárajú uspokojivý záver.

Táto single malt whisky nie je len o chuti - je to plnohodnotný zmyslový zážitok. Sýta farba, zvuk otvorenia korku, vôňa šíriaca sa z fľaše a napokon chuť - dokonalá harmónia, vďaka ktorej si môžete oddýchnuť pri poháriku whisky Keckeis Single Malt Whisky je pôžitkom.

Či už ste skúsený znalec whisky, alebo začiatočník, ktorý sa chce ponoriť do sveta single malts, Keckeis Single Malt Whisky je skvelou voľbou. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo ako základ klasického kokteilu. Bez ohľadu na to, ako si whisky vychutnávate, Keckeis sľubuje nádherný zážitok.

Keckeis Single Malt Whisky je viac ako len nápoj - je to oslava remeselnej zručnosti, tradície a chuti. Tak prečo čakať? Doplňte svoju zbierku o fľašu tohto jemného destilátu a vychutnajte si chuť kvality. Na zdravie na dobré časy s Keckeis Single Malt Whisky!
Tabuľka dát
Keckeis
Nové
Krajina pôvodu
Austria
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)