Mionetto Prosecco Treviso Brut DOC 11% Vol. 0,75l | Prosecco | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mionetto Prosecco Treviso Brut DOC 11% Vol. 0,75l

1.00 kg

10,49 €

10,49 € Bez DPH

Popis
Doprajte si luxusnú chuť vína Mionetto Prosecco Treviso Brut DOC. Toto jemné talianske šumivé víno je stelesnením triedy a sofistikovanosti a sľubuje, že pozdvihne váš zážitok z pitia vína na novú úroveň. Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo si jednoducho užívate pokojný večer doma, pohár tohto Prosecca je dokonalým spoločníkom.

Toto víno Brut DOC, vyrobené v srdci regiónu Prosecco v Trevise, je známe svojou výnimočnou kvalitou a výrazným chuťovým profilom. S vôňou, ktorá sa pýši zrelými zlatými jablkami a nádychom medu, si okamžite podmaní vaše zmysly. Každý dúšok odhalí harmonickú zmes kyslosti a jemnosti a zanechá osviežujúcu dochuť, ktorá pretrváva.

To, čo víno Mionetto Prosecco Treviso Brut DOC skutočne odlišuje od ostatných, je jeho jemná, vytrvalá perlivosť. Tá vytvára v ústach zamatovú štruktúru, vďaka ktorej je každý dúšok oslavou sám o sebe. Jeho jasná, slamovožltá farba je pastvou pre oči a vytvára dokonalú scénu pre nádherný zážitok, ktorý na vás čaká.

Spojte ho s ľahkými morskými plodmi alebo si ho vychutnajte ako aperitív. Bez ohľadu na to, ako si tento sekt vychutnáte, určite na vás zanechá dojem. Tak prečo čakať? Doprajte si rafinovanú chuť Mionetto Prosecco Treviso Brut DOC ešte dnes. Ponorte sa do autentickej talianskej tradície výroby vína a zažite skutočné čaro Prosecca.

Nezabudnite, že dobré časy sa začínajú dobrým vínom. A s Mionetto Prosecco Treviso Brut DOC nedostanete len dobré víno - dostanete to najlepšie!
Tabuľka dát
Mionetto
Nové
chat Komentáre (0)