W. & J. Graham's FIRST FLIGHT Colheita Port 2003 20% Vol. 0,75l in Geschenkbox | Portské víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

W. & J. Graham's FIRST FLIGHT Colheita Port 2003 20% Vol. 0,75l in Geschenkbox

1.40 kg
Doprajte si bohatú a jemnú chuť portského vína FIRST FLIGHT Colheita od spoločnosti W. & J. Graham. Toto vynikajúce portské vyrobené z najlepšieho hrozna prináša senzačný chuťový zážitok. Každý dúšok odhaľuje vrstvy komplexnosti, od sladkých bobuľových tónov po jemný náznak korenia, a končí teplým, dlhotrvajúcim záverom. Je zabalené v elegantnej darčekovej škatuli a slúži ako dokonalý darček na špeciálne príležitosti. Toto nie je len fľaša portského, je to cesta do srdca tradičného vinárstva. Doprajte sebe alebo blízkej osobe túto lahôdku ešte dnes. Vychutnajte si ho zodpovedne a vychutnajte si každý okamih.

37,79 €

37,79 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si elegantný a zvodný prístav W. & J. Graham's FIRST FLIGHT Colheita. Toto robustné a plné portské je potešením pre znalcov, pretože v sebe spája nádhernú zmes chutí, ktorá vaše zmysly prenesie do sviežich viníc Portugalska.

Vychutnajte si komplexnosť tohto portského, ktoré sa vyznačuje bohatou kombináciou zrelého ovocia, korenistých podtónov a náznaku dubového dreva. Pri prvom dúšku vás privíta teplá, korenistá chuť muškátového orieška a škorice, ktorá sa dokonale snúbi so sladkosťou karamelu a fíg. Záver je dlhý a uspokojivý, s pretrvávajúcou chuťou opekaných mandlí a jemným nádychom vanilky.

Toto nie je len fľaša portského, je to znamenitá cesta chuti, ktorá je vyzretá do dokonalosti. Každý dúšok je dôkazom remeselnej zručnosti a odhodlania, ktoré sa podieľajú na vytvorení majstrovského diela, akým je portské W. & J. Graham's FIRST FLIGHT Colheita.

Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo si jednoducho doprajete pokojný večer doma, toto portské je ideálnou voľbou. Spárujte ho s výberom kvalitných syrov, čokolády a ovocia, aby ste získali nezabudnuteľný degustačný zážitok.

Tak prečo čakať? Vydajte sa na cestu chuti a tradície s portským W. & J. Graham's FIRST FLIGHT Colheita. Objavte čaro Portugalska v každej kvapke.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)