W. & J. Graham's Tawny Port 10 Years Old 20% Vol. 4,5l in Holzkiste | Portské víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

W. & J. Graham's Tawny Port 10 Years Old 20% Vol. 4,5l in Holzkiste

1.40 kg
Poznáte kvalitu a chuť skutočného portského vína W. & J. Graham's Tawny Port z drevnej sudy? Uchovávané desať rokov, toto nádherné víno ponúka bohaté a komplexné chute s nádychom sušeného ovocia, karamelu a orechov. Balené v autentickej drevenej bedni, je to ideálny darček pre milovníkov vína alebo perfektný doplnok k večeru s priateľmi. Vychutnajte si hlbokú, dlhotrvajúcu chuť tohto výnimočného portského vína. Objavte tajomstvo dlhodobo uchovávaného vína a vychutnajte si nezabudnuteľný zážitok.

276,49 €

276,49 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Ste milovníkom vína a hľadáte nové potešenie? Predstavujeme vám portské víno W. & J. Graham's Tawny Port. Toto vznešené portské víno, uložené v elegantnej drevenej škatuľke, je absolútnou lahôdkou pre vaše chuťové poháriky.

Čím je toto portské víno výnimočné? Zreje desať rokov! Áno, toto portské Tawny zrelo dlhých 10 rokov, čo dodáva jeho bohatej ovocnej chuti hĺbku a komplexnosť. Je to dokonalá kombinácia tradície a času, vďaka ktorej ho musí vyskúšať každý milovník vína.

S objemom alkoholu 20 % je to tá správna sila, ktorú si môžete vychutnať počas príjemného večera. Každý dúšok tohto portského Tawny vás vezme na zmyslovú cestu s tónmi sušeného ovocia, karamelu a náznakom orieškov. Záver je hladký a dlhotrvajúci, zanecháva hrejivú a príjemnú dochuť.

Portské W. & J. Graham's Tawny sa dodáva vo veľkorysej veľkosti 4,5 litra, takže je ideálne na delenie sa oň pri špeciálnych príležitostiach alebo na to, aby ste si ho nechali len pre seba na pokojné večery. Elegantná drevená škatuľa, v ktorej sa dodáva, mu dodáva nádych sofistikovanosti a je skvelou voľbou na darček.

Tak prečo čakať? Zlepšite svoju hru s vínom W. & J. Graham's Tawny Port. Jeho jedinečný chuťový profil a pôvab starnutia určite zapôsobia aj na tých najnáročnejších milovníkov vína. Spoznajte tradíciu a rafinovanosť tohto znamenitého portského vína a dovoľte mu, aby sa stalo vaším novým obľúbeným.

Pamätajte, že dobré veci potrebujú čas, a toto portské Tawny je toho dôkazom. Na zdravie dobrému vínu a lepším časom!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)