Pitú Strawberry Batida 15% Vol. 0,7l | Ovocný likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pitú Strawberry Batida 15% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si exotickú chuť Brazílie s našou jahodovou batidou Pitú. Tento osviežujúci ovocný koktail je úžasnou zmesou vyzretých jahôd a prvotriednej Pitú Cachaça. Pitú Strawberry Batida je ideálny na letné párty alebo leňošenie pri bazéne a prináša autentickú chuť brazílskej Batidy v praktickom formáte pripravenom na pitie. Otvorte fľašu, podávajte vychladenú a nechajte sa preniesť do slnečných pláží Brazílie. Pripite si na skvelú chuť a dobré časy s Pitú Strawberry Batida!

17,69 €

17,69 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Doprajte si tropickú chuť Pitú Strawberry Batida, nádherného brazílskeho kokteilu, ktorý vaše zmysly prenesie priamo na pulzujúce pláže Južnej Ameriky! Táto zmes pripravená na pitie je lákavým spojením čerstvých jahôd a charakteristického likéru z cukrovej trstiny Pitú. Vďaka bohatej ovocnej chuti a hladkému záveru je dokonalým doplnkom každej párty alebo spoločenského stretnutia.

Tajomstvo neodolateľnej chuti Pitú Strawberry Batida spočíva v jeho zložení. V každej fľaši nájdete esenciu zrelých, šťavnatých jahôd zmiešanú s prémiovou cachacou Pitú, tradičným brazílskym destilátom vyrábaným z najčistejšej cukrovej trstiny. Vzniká tak osviežujúci a vyvážený nápoj, ktorý je sladký a zároveň mierne trpký.

Pitú Strawberry Batida však nie je len o skvelej chuti. Vďaka svojmu žiarivo červenému odtieňu a exotickému pôvodu dodá každej príležitosti nádych sofistikovanosti a dobrodružstva. Či už organizujete letné grilovanie alebo len relaxujete v nedeľu popoludní, tento lahodný koktail je dokonalým spôsobom, ako oživiť chvíle.

A čo je najlepšie? Pitú jahodovú batidu dodávame pripravenú na pitie! Nemusíte si robiť starosti so správnym pomerom ani hľadať vzácne mixéry. Stačí ho naliať na ľad, ozdobiť čerstvou jahodou a môžete začať.

Tak prečo čakať? Preneste si chuť Brazílie do svojho domova s Pitú jahodovou batidou - vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú!
Tabuľka dát
Pitú
Nové
chat Komentáre (0)