Stölzle Lausitz Martiniglas Elements gold ohne Eichung | Ostatné alkoholické nápoje | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stölzle Lausitz Martiniglas Elements gold ohne Eichung

1.40 kg
Na zdravie a eleganciu s pohárom Stölzle Lausitz Martini Glass Elements v zlatej farbe! Tento ručne vyrobený pohár je krásnym doplnkom každého domáceho minibaru. Jeho zlatý odtieň dodá vašim koktailovým večerom nádych luxusu. Bez kalibrácie je dokonalou kombináciou štýlu a funkčnosti. Popíjajte svoje obľúbené martini v tomto ohromujúcom pohári a pocítite ten rozdiel. Nezabudnite, že skvelé nápoje si zaslúžia skvelý sklenený riad. Tak prečo čakať? Urobte si nezabudnuteľné koktailové večery so skleneným pohárom Stölzle Lausitz Martini Glass Elements v zlatej farbe. Na zdravie a dobré časy!

15,29 €

15,29 € Bez DPH

Popis
Pripravte sa na štýlové popíjanie svojho obľúbeného martini s pohárom Stölzle Lausitz Martiniglas Elements Gold. Tento elegantný pohár na martini, ručne vyrobený renomovanou spoločnosťou Stölzle Lausitz, je stelesnením sofistikovanosti a luxusu. Zdobí ho úžasná zlatá povrchová úprava a sľubuje, že dodá vašim koktailovým večierkom alebo pokojným večerom doma nádych glamour.

Stölzle Lausitz Martiniglas Elements Gold je viac ako len krásny kus skla. Je starostlivo navrhnutý tak, aby umocnil váš zážitok z martini. Tvar a veľkosť pohára boli starostlivo vytvorené tak, aby naplno vynikla chuť vášho nápoja, či už ide o klasické martini alebo inovatívnu koktailovú kreáciu.

Štíhla stopka pohára a široká rozšírená miska vám umožnia držať ho bez toho, aby to ovplyvnilo teplotu vášho nápoja. Zlatý povrch nielenže dodáva luxusný nádych, ale tiež elegantne odráža farby vášho koktailu, čím zvyšuje jeho vizuálnu príťažlivosť.

Stölzle Lausitz Martiniglas Elements Gold je skutočne dokonalou kombináciou formy a funkcie. Je dostatočne odolný na každodenné používanie, ale zároveň dostatočne štýlový na špeciálne príležitosti. Možno ho umývať aj v umývačke riadu, takže si môžete vychutnať svoje martini bez obáv z čistenia.

S pohárom Stölzle Lausitz Martiniglas Elements Gold si nekupujete len pohár na martini, ale investujete do umeleckého diela, ktoré pozdvihne váš koktailový zážitok. Tak prečo čakať? Prineste si domov túto zlatú krásku ešte dnes a nechajte svoje martini zažiariť!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)