Ole Smoky Tennessee SALTED CARAMEL Whiskey 30% Vol. 0,7l | Ostatné alkoholické nápoje | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ole Smoky Tennessee SALTED CARAMEL Whiskey 30% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si jemnú, bohatú chuť Ole Smoky Tennessee Salted Caramel Whisk(e)y. Táto jedinečná zmes spája klasickú upokojujúcu chuť karamelu s nádychom soli a vytvára vyvážený, nezabudnuteľný profil, ktorý zostáva na jazyku. Táto whiskey je ideálna na popíjanie počas chladného večera alebo na miešanie do obľúbeného koktailu, je potešením pre zmysly. Remeselné spracovanie Ole Smoky Tennessee prináša do každej kvapky nádych južanského šarmu. Zažite dokonalé spojenie sladkého a slaného s našou Salted Caramel Whisk(e)y - vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú!

30,39 €

30,39 € Bez DPH

Popis
Objavte jedinečnú zmes jemnej whisky a sladkého karamelu s príchuťou soli v oleji Ole Smoky Tennessee Salted Caramel Whisk(e)y. Tento nádherne spracovaný destilát ponúka neodolateľnú rovnováhu slaného a sladkého, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre tých, ktorí majú vycibrené chuťové bunky.

Pri prvom dúšku vás privíta bohatá, maslová chuť krémového karamelu, po ktorej nasleduje náznak soli, ktorý dokonale zvýrazňuje sladkosť. Toto nie je len tak hocijaká whiskey, je to zmyslový zážitok, nádherný tanec chutí na jazyku.

Ole Smoky Tennessee Salted Caramel Whisk(e)y je všestranná a môžete si ju vychutnať priamo, s ľadom alebo vo svojich obľúbených koktailoch. Tradičným nápojom z whisky dodáva šťavnatý nádych a do vášho večera vnesie nádych pôžitkárstva.

Táto whiskey sa zrodila v srdci Tennessee a bola vyrobená s maximálnou starostlivosťou a precíznosťou. Liehovar Ole Smoky je známy svojou oddanosťou zachovávaniu bohatých tradícií výroby whisky v pohorí Smoky Mountains. Tento záväzok ku kvalite sa prejavuje v každej fľaši, vďaka čomu je Ole Smoky Tennessee Salted Caramel Whisk(e)y musí vyskúšať každý nadšenec whiskey.

Či už ste skúsený konzument whiskey, alebo práve začínate svoju cestu, Ole Smoky Tennessee Salted Caramel Whisk(e)y vás určite poteší. Jej jedinečný chuťový profil z nej robí skvelý darček na akúkoľvek príležitosť. Tak prečo čakať? Doplňte svoju zbierku whisky o sladký nádych vďaka Ole Smoky Tennessee Salted Caramel Whisk(e)y ešte dnes!
Tabuľka dát
Ole Smoky
Nové
chat Komentáre (0)
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: