🌾Jim Beam Black Cherry 32,5% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jim Beam Black Cherry 32,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte bohatú, výraznú chuť Jim Beam Black Cherry. Táto jedinečná zmes ponúka vzrušujúce obohatenie klasického bourbonu a spája jemnosť Jim Beam so sladkou, šťavnatou chuťou čiernych čerešní. Táto zmes je ideálna pre tých, ktorí majú radi svoj nápoj s nádychom ovocia, a preto ju musí vyskúšať každý milovník bourbonu. Či už ho popíjate čistý, s ľadom alebo ho miešate do svojho obľúbeného kokteilu, Jim Beam Black Cherry pozdvihne váš zážitok z pitia. Ochutnajte spojenie tradície a inovácie v každom dúšku!

20,89 €

20,89 € Bez DPH

Popis
Vstúpte do sveta bohatých, hlbokých chutí s Jim Beam Black Cherry. Tento nádherne jemný bourbon ponúka tradičný zvrat, keď do klasického chuťového profilu Jim Beam pridáva nádych sladkej čerešne. Táto jedinečná zmes, ideálna pre znalcov bourbonu aj odvážnych duchov, sľubuje nezabudnuteľný degustačný zážitok.

Hladká, jemná chuť Jim Beam Black Cherry je výsledkom odborného remeselného spracovania a dlhoročných skúseností s výrobou bourbonu. Zreje dlhšie ako pôvodný Jim Beam, čo mu dodáva mimoriadnu hĺbku chuti a komplexnosť. Prídavok čiernej čerešne dodáva jemnú sladkosť a ovocný podtón, ktorý nádherne dopĺňa bohatý dubový základ bourbonu.

Či už si ju vychutnávate čistú, s ľadom alebo v kreatívnom koktailu, Jim Beam Black Cherry dodá vášmu poháru šmrnc. Nie je to len bourbon - je to zmyslová cesta. Každý dúšok odhaľuje vrstvy chutí, od teplých, korenistých tónov bourbonu až po sladké, pikantné čaro zrelých čerešní.

Prečo teda neochutnať Jim Beam Black Cherry sebe alebo niekomu blízkemu? Je to viac ako nápoj, je to zážitok. Či už si pripíjate na špeciálnu príležitosť, alebo si jednoducho užívate pokojný večer, tento prémiový bourbon vás určite poteší.

Nezabudnite, že Jim Beam Black Cherry nie je len pre milovníkov bourbonu. Ak ste fanúšikom jedinečných chutí a nezabudnuteľných degustačných zážitkov, tento bourbon musíte vyskúšať. Vychutnajte si bohaté dedičstvo značky Jim Beam s hravým čerešňovým nádychom. Na zdravie na neočakávané!
Tabuľka dát
Jim Beam
Nové
chat Komentáre (0)