Takamaka KOKO Liqueur 25% Vol. 0,7l | Ostatné alkoholické nápoje | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Takamaka KOKO Liqueur 25% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si bohatú tropickú chuť likéru Takamaka KOKO! Táto nebeská zmes prináša Seychely Islands do vášho domova, pretože obsahuje jemné spojenie prvotriedneho rumu a sviežeho kokosu. Likér Takamaka KOKO je ideálny na samostatné popíjanie alebo ako hlavná zložka vášho obľúbeného kokteilu. Jeho krémová textúra a sladká, orechová chuť vás pri každom dúšku prenesú do plážového raja. Pozdvihnite svoju zbierku nápojov a ponorte sa do sveta exotických chutí s likérom Takamaka KOKO. Nezabudnite, že to nie je len nápoj, je to tropický únik!

15,29 €

15,29 € Bez DPH

Popis
Doprajte si exotickú a jedinečnú chuť likéru Takamaka KOKO. Tento prémiový likér je úžasnou zmesou pravého seychelského rumu a čerstvého, šťavnatého kokosu, ktorý je tropickou pochúťkou pre vaše chuťové poháriky. Ručne vyrobený s vášňou a láskou, každý dúšok likéru Takamaka KOKO vás prenesie na slnkom zaliate pláže seychelských ostrovov.

Sladká, krémová kokosová chuť je dokonale vyvážená s robustným a plným rumom a poskytuje hladký, zamatový záver, ktorý príjemne pretrváva na jazyku. Tento likér nie je príliš sladký, takže je ideálny pre tých, ktorí majú radi vyvážený, komplexný chuťový profil.

Likér Takamaka KOKO je všestranný a možno si ho vychutnať na mnoho spôsobov. Slúži ako skvelý základ pre koktaily, ktorým dodá vašim obľúbeným receptom tropický nádych. Môžete si ho vychutnať aj čistý alebo s ľadom, čo z neho robí fantastický doplnok vášho domáceho baru.

Tento likér sa vyrába z miestnych surovín, čo zaručuje skutočne autentickú chuť. Či už ste znalec likérov, alebo jednoducho hľadáte niečo nové, čo by ste mohli vyskúšať, likér Takamaka KOKO musíte vyskúšať.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do tropickej chuti likéru Takamaka KOKO. Doprajte si ho sami alebo ním obdarujte niekoho výnimočného. Je to chuť raja vo fľaši!
Tabuľka dát
Takamaka
Nové
chat Komentáre (0)