Ron Millonario Kuytchi Rum Spirit Drink 40% Vol. 0,7l | Ostatné alkoholické nápoje | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Millonario Kuytchi Rum Spirit Drink 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si bohatú, jemnú chuť Ron Millonario Kuytchi Rum Spirit Drink. Tento výnimočný rum je známy svojou hlbokou chuťou, vďaka ktorej je ideálnou voľbou na popíjanie alebo miešanie do koktailov. Ručne vyrobený s vášňou a precíznosťou stelesňuje ducha svojho tropického pôvodu. Každý dúšok vás vezme na cestu s vyváženou zmesou sladkých a korenistých tónov, ktoré pretrvávajú na jazyku. Rum Ron Millonario Kuytchi je fľaša tekutého luxusu, ktorá čaká na to, aby si ju vychutnali všetci milovníci rumu alebo tí, ktorí chcú preskúmať podmanivý svet kvalitných liehovín.

33,59 €

33,59 € Bez DPH

Popis
Doprajte si exotickú chuť rumového destilátu Ron Millonario Kuytchi. Vďaka bohatému dedičstvu a bezkonkurenčnému remeselnému spracovaniu je tento rum absolútnou povinnosťou pre všetkých milovníkov destilátov.

Vychutnajte si komplexnú chuť a výraznú arómu, ktorú dokáže ponúknuť len Ron Millonario Kuytchi. Každý dúšok odhalí inú vrstvu chuti - od počiatočného výbuchu sladkej melasy až po jemné tóny vanilky a karamelu, ktoré pretrvávajú na vašej palete.

Tento rum nie je len nápoj - je to zážitok. Vyrába sa z najlepšej cukrovej trstiny, trpezlivo sa destiluje a dokonale dozrieva v dubových sudoch. Výsledok? Neuveriteľne jemný destilát s hĺbkou chuti, ktorý vás núti vrátiť sa po ďalšie.

Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo jednoducho končíte deň na dobrú nôtu, Ron Millonario Kuytchi Rum Spirit Drink je dokonalým spoločníkom. Vychutnajte si ho čistý, s ľadom alebo ho primiešajte do svojho obľúbeného kokteilu - jeho všestrannosť je súčasťou jeho čara.

Zažite luxus kvalitného rumu. Dovoľte Ron Millonario Kuytchi, aby vás preniesol do sveta elegancie a sofistikovanosti. Nečakajte - doprajte svojim chuťovým pohárikom potešenie, ktoré si zaslúžia.

Poznámka: Vždy nezabudnite vychutnávať destiláty zodpovedne.
Tabuľka dát
Millonario
Nové
chat Komentáre (0)