Bellamy's Reserve Rum Meets Tawny Port 45% Vol. 0,7l | Ostatné alkoholické nápoje | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bellamy's Reserve Rum Meets Tawny Port 45% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte bohatú, jemnú chuť rumu Bellamy's Reserve Meets Tawny Port. Táto jedinečná zmes spája hrejivosť rumu so sladkosťou portského Tawny a vytvára tak vynikajúci nápoj, ktorý je ideálny na každú príležitosť. Či už ste nadšenec rumu alebo milovník portského, zamilujete si robustnú chuť, ktorú táto zmes ponúka. Každý dúšok je cesta s tónmi karamelu, korenia a sušeného ovocia. Je ideálny na popíjanie čistého alebo s ľadom a je nevyhnutným doplnkom vašej zbierky alkoholu. Zažite spojenie rumu a portského s Bellamy's Reserve ešte dnes!

46,29 €

46,29 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Doprajte si bohatú, jemnú chuť rumu Bellamy's Reserve Meets Tawny Port. Tento destilát je výnimočnou zmesou prémiového rumu a tawny portského, ktorá prináša špičkový zážitok z pitia pre znalcov aj príležitostných konzumentov.

Rum Bellamy's Reserve je vyrobený s vášňou a precíznosťou, je dokonale vyzretý a odhaľuje robustný charakter s nádychom tropického ovocia a korenia. Potom sa spojí so zamatovým portským Tawny, ktoré je známe svojimi šťavnatými tónmi sušeného ovocia a orechovými podtónmi. Toto jedinečné spojenie vytvára neodolateľnú symfóniu chutí, ktorá do vášho popíjania vnesie nádhernú hĺbku.

Pôvab rumu Bellamy's Reserve Meets Tawny Port však presahuje jeho chuť. S objemom 45 % sľubuje príťažlivé teplo, ktoré pretrváva, ideálne pre tých, ktorí ocenia silný punč. Či už si ho vychutnávate čistý, s ľadom alebo vo svojom obľúbenom kokteile, tento destilát podáva nezabudnuteľný výkon.

Prečo teda nepozdvihnúť latku svojej zbierky alkoholu? Bellamy's Reserve Rum Meets Tawny Port je viac než len nápoj; je to zážitok, oslava starostlivého remeselného spracovania. Je to svedectvo o umení miešania, pocta tým, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote.

Vychutnajte si znamenitú chuť rumu Bellamy's Reserve Rum Meets Tawny Port. Je to viac než len rum - je to luxusná cesta pre vaše chuťové poháriky. Nechytajte nás len za slovo, vyskúšajte ho a zažite to kúzlo na vlastnej koži. Na zdravie na dobré časy a ešte lepšie nápoje!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)