A.H. Riise NON PLUS ULTRA Old St. Croix La Galante 43,4% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Ostatné alkoholické nápoje | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

A.H. Riise NON PLUS ULTRA Old St. Croix La Galante 43,4% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Zažite vynikajúcu chuť A.H. Riise Non Plus Ultra Old St. Croix La Galante! Tento prémiový rum, prezentovaný v krásnej darčekovej krabici, je stelesnením luxusu a tradície. Jeho jedinečná zmes, destilovaná v srdci ostrova St. Croix, prináša neprekonateľnú explóziu chutí, ktorá poteší aj tie najnáročnejšie chuťové bunky. Vďaka bohatému, hladkému záveru je to viac než len nápoj. Je to cesta, ktorá vás zavedie späť do starého šarmu Karibiku. Ideálny ako darček alebo na vychutnanie pri špeciálnych príležitostiach. Tak prečo čakať? Ponorte sa do oceánu vznešenej chuti s A.H. Riise Non Plus Ultra Old St. Croix La Galante ešte dnes!

108,89 €

108,89 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si vynikajúcu chuť A.H. Riise NON PLUS ULTRA Old St. Croix La Galante v darčekovom balení. Toto nie je obyčajná fľaša rumu. Je to majstrovské dielo vytvorené so starostlivosťou a precíznosťou, ktoré svedčí o dlhoročnej tradícii dokonalosti.

A.H. Riise NON PLUS ULTRA Old St. Croix La Galante nie je len nápoj, je to zážitok. Každý dúšok vás zavedie na cestu na nádherný ostrov St Croix v Karibiku, odkiaľ tento pozoruhodný rum pochádza. Tento rum je oslavou bohatej histórie ostrova, jeho kultúry a lásky k jemným destilátom.

Chuťový profil tohto rumu je komplexný a zároveň vyvážený. Rozvíja sa ako jemná symfónia, v ktorej sa harmonicky prelínajú tóny vanilky, karamelu a tropického ovocia. Záver je dlhý a uspokojivý, zanecháva príjemné, dlhotrvajúce teplo, ktoré vás pozýva na ďalší dúšok.

A.H. Riise NON PLUS ULTRA Old St. Croix La Galante je zabalený v elegantnej darčekovej škatuli a je dokonalým darčekom pre ľudí s náročným vkusom. Je to viac než len darček, je to pocta umeniu výroby rumu, poklona času a trpezlivosti, ktoré sú potrebné na vytvorenie niečoho skutočne výnimočného.

Či už ste znalec rumu, alebo nováčik objavujúci svet kvalitných destilátov, A.H. Riise NON PLUS ULTRA Old St. Croix La Galante vás určite zaujme. Jeho bohatá, sofistikovaná chuť a ohromujúca prezentácia z neho robia povinnú výbavu každého nadšenca rumu.

Tak prečo čakať? Vstúpte do sveta prémiových rumov a spoznajte dokonalosť A.H. Riise NON PLUS ULTRA Old St. Croix La Galante ešte dnes. Nekúpite si len fľašu rumu, investujete do kúska histórie, umeleckého diela.
Tabuľka dát
A.H. Riise
Nové
chat Komentáre (0)