A.H. Riise NON PLUS ULTRA Black Edition Superior Spirit Drink 42% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Ostatné alkoholické nápoje | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

A.H. Riise NON PLUS ULTRA Black Edition Superior Spirit Drink 42% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg

107,89 €

107,89 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme A.H. Riise NON PLUS ULTRA Black Edition Superior Spirit Drink, skutočný skvost pre náročné chuťové bunky. Tento výnimočný destilát je stelesnením luxusu a sofistikovanosti, prezentovaný v elegantnej darčekovej škatuli, ktorá umocňuje jeho pôvab. Tento nápoj plný bohatých, robustných chutí určite zapôsobí aj na tých najskúsenejších znalcov.

Každý dúšok A.H. Riise NON PLUS ULTRA Black Edition zahalí vaše zmysly do symfónie znamenitých chutí. S veľkorysým obsahom alkoholu nie je tento vynikajúci destilát pre slabé povahy. Je to nápoj, ktorý vzbudzuje rešpekt a uznanie. Je ideálna na výnimočné príležitosti, je dokonalým darčekom pre zberateľa destilátov alebo úžasným doplnkom vášho vlastného domáceho baru.

A.H. Riise NON PLUS ULTRA Black Edition je dôkazom umenia destilácie. Vďaka svojmu jedinečnému charakteru a luxusnému prevedeniu je povinnou jazdou pre všetkých milovníkov destilátov. Jej intenzívny chuťový profil spolu s hladkým podaním robí z každého dúšku oslavu.

Ak hľadáte niečo, čo sa vymyká bežným zvyklostiam, niečo, čo vyčnieva z davu, nehľadajte ďalej. A.H. Riise NON PLUS ULTRA Black Edition je skutočne výnimočný. Je to zážitok, ktorý si treba vychutnať, nápoj, ktorý si treba vážiť, destilát, ktorý si treba uctiť. Vezmite si svoju fľašu ešte dnes a vstúpte do sveta bezkonkurenčnej elegancie a sofistikovanosti. Pretože si zaslúžite len to najlepšie.
Tabuľka dát
A.H. Riise
Nové
chat Komentáre (0)