Casali Original RUM-KOKOS Creamlikör 15% Vol. 0,04l | Ostatné alkoholické nápoje | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Casali Original RUM-KOKOS Creamlikör 15% Vol. 0,04l

1.40 kg
Doprajte si exotickú zmes Casali Original Rum-Kokos Creamlikör! Tento jedinečný likér vás pozýva na tropický útek a spája výraznú chuť rumu so sladkosťou krémového kokosu. Je dokonalým doplnkom vašich koktailových receptov alebo ako samostatná pochúťka. Jeho hladká textúra a bohatá chuť ponúkajú nádherný zmyslový zážitok. Tak prečo čakať? Dovoľte, aby vás Casali Rum-Kokos Creamlikör každým dúškom preniesol do karibského raja. Užite si dovolenku v pohári!

3,29 €

3,29 € Bez DPH

Popis
Zažite tropické potešenie s krémovým likérom Casali Original Rum-Kokos. Táto jedinečná zmes exotického karibského rumu a krémového kokosu vás jediným dúškom prenesie do plážového raja. Jeho jemná konzistencia a lahodná chuť z neho robia dokonalý nápoj na každú príležitosť.

Tento bohatý likér je dokonalou kombináciou sladkosti a sily. Výrazná chuť rumu je dokonale vyvážená krémovou, sladkou chuťou kokosu. Je to chuťový zážitok, ktorý určite zapôsobí aj na tie najnáročnejšie chuťové bunky.

Krémový likér Casali Original Rum-Kokos nie je určený len na pitie. Je to všestranný doplnok do vašej kuchyne, ktorý môžete použiť pri varení alebo pečení, čím dodá vašim obľúbeným receptom lahodný nádych.

Či už si ho vychutnávate s ľadom alebo primiešaný do obľúbeného kokteilu, tento likér ponúka jedinečný chuťový zážitok, ktorý sa len ťažko prekonáva. Je to aj perfektný nápad na darček pre každého milovníka kvalitných liehovín.

Zažite jedinečnú chuť Karibiku a doprajte si exotickú chuť likéru Casali Original Rum-Kokos Cream. Vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú!
Tabuľka dát
Casali
Nové
chat Komentáre (0)