Arcoroc GRANITY Caipirinhaglas ohne Eichung | Ostatné alkoholické nápoje | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Arcoroc GRANITY Caipirinhaglas ohne Eichung

1.40 kg
Skúste skvelý zážitok z pitia svojho obľúbeného nápoja z pohára Arcoroc GRANITY Caipirinhaglas ohne Eichung. Tento pohár je navrhnutý s dôrazom na detail a eleganciu. Jeho robustný dizajn dodá vašim nápojom nový rozmer. Perfektný na servírovanie caipirinhas alebo ľubovoľných iných kokteilov. Užite si svoje obľúbené nápoje s týmto jedinečným pohárom, ktorý pridá punc každej príležitosti. Vyrábaný z kvalitného materiálu, ktorý zaručuje dlhú životnosť a odolnosť proti poškriabaniu. Objavte kvalitu a eleganciu pohára Arcoroc GRANITY.

5,69 €

5,69 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Arcoroc GRANITY Caipirinhaglas ohne Eichung - nevyhnutný doplnok vašej barovej zbierky! Tento jemný sklenený riad je ideálny na podávanie vášho obľúbeného kokteilu Caipirinha alebo iných osviežujúcich nápojov. Vyrobené renomovanou značkou Arcoroc, máte istotu prvotriednej kvality, odolnosti a elegancie.

Tento pohár sa môže pochváliť klasickým a zároveň robustným dizajnom, ktorý stelesňuje jemnú rovnováhu medzi štýlom a praktickosťou. Vďaka robustnej základni a hrubým stenám zaručuje stabilitu, zatiaľ čo jeho veľkorysá veľkosť zaručuje, že sa doň zmestí dostatočné množstvo vášho obľúbeného nápoja. Navyše sa vďaka ergonomickému dizajnu ľahko drží, čo zvyšuje váš zážitok z pitia.

Arcoroc GRANITY Caipirinhaglas ohne Eichung nie je len pohár, je to vyjadrenie sofistikovanosti a chuti. Či už organizujete večierok, užívate si pokojný večer, alebo jednoducho chcete pozdvihnúť prezentáciu svojich koktailov, tento pohár je vaším dokonalým partnerom.

A čo je najlepšie? Tento Caipirinhaglas je vyrobený bez kalibrácie (ohne Eichung), čo znamená, že jeho vzhľad zostáva elegantný a nevtieravý. Táto jedinečná vlastnosť dodá vašej zbierke pohárov extra triedu.

Tak prečo čakať? Pridajte si sklo Arcoroc GRANITY Caipirinhaglas ohne Eichung do nákupného košíka ešte dnes a posuňte svoj zážitok z kávy Caipirinha na vyššiu úroveň. Na zdravie na skvelú chuť a štýl!
Tabuľka dát
Arcoroc
Nové
chat Komentáre (0)