Ron Mulata de Cuba Extra Light 40% Vol. 0,7l | Ostatné alkoholické nápoje | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Mulata de Cuba Extra Light 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Ron Mulata de Cuba Extra Light je kubánsky rum, ktorý vám ponúka jedinečný chuťový zážitok. Tento rum je výsledkom dlhoročnej tradície a majstrovstva v destilácii alkoholu. Vychutnajte si jeho jemnú, ľahkú a sviežu chuť. Vďaka svojej výnimočnosti je ideálny na prípravu kokteilov alebo na pitie na ľade. Ron Mulata de Cuba Extra Light je pravým predstaviteľom kubánskeho rómu, ktorý vám umožní zažiť autentický kubánsky štýl priamo u vás doma. Neodolajte a vyskúšajte tento skvost medzi rumami, ktorý je zárukou kvality a nezabudnuteľného zážitku.

15,29 €

15,29 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Objavte dráždivú chuť trópov s kávou Ron Mulata de Cuba Extra Light. Toto kubánske potešenie je povinnou výbavou pre všetkých milovníkov rumu. Tento rum, vyrobený z čistej kubánskej cukrovej trstiny, je dôkazom kvality a tradície výroby kubánskeho rumu.

Zažite ľahkosť Ron Mulata de Cuba Extra Light, ktorá ho odlišuje od jeho kolegov. Tento rum sa vyznačuje hladkou, jemnou chuťou, ktorá poteší rumových nováčikov aj znalcov. Jeho krištáľovo čistá farba svedčí o jeho čistote, zatiaľ čo jemné tóny vanilky a karamelu lákajú vaše zmysly.

Obsah alkoholu je tak akurát, čo zaručuje hladký a príjemný zážitok z pitia. Ron Mulata de Cuba Extra Light je všestranný a skvele sa hodí na akúkoľvek príležitosť, či už ho máte radšej čistý, s ľadom alebo primiešaný do obľúbeného kokteilu.

Tento rum nie je len nápojom, ale aj oslavou kubánskeho dedičstva, je dokonalou kombináciou bohatej chuti a kultúrnej tradície. Je čas povýšiť svoj zážitok z rumu Ron Mulata de Cuba Extra Light. Objavte chuť pravého kubánskeho rumu ešte dnes!

Nezabudnite, že toto nie je len fľaša rumu, ale lístok na tropický útek. Tak prečo čakať? Doplňte svoju zbierku alkoholu o Ron Mulata de Cuba Extra Light a nechajte kubánske oslavy začať!
Tabuľka dát
Ron Mulata
Nové
chat Komentáre (0)