🌾Purity 34 CRAFT NORDIC OLD TOM Organic Gin 43% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Purity 34 CRAFT NORDIC OLD TOM Organic Gin 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si čistú esenciu severského remesla s naším Purity Craft Nordic Old Tom Organic Gin. Tento vynikajúci destilát je vyrobený ekologickým spôsobom a jemne naplnený harmonickou zmesou rastlinných látok, čoho výsledkom je bohatá, plná chuť. V každom dúšku zažijete nádherné teplo, ktoré je dokonale vyvážené jemnou sladkosťou. Ideálny pre nadšencov ginu, ktorí hľadajú jedinečný zvrat v tradičných chutiach, alebo pre tých, ktorí chcú jednoducho vylepšiť svoju koktailovú hru. Uvoľnite sa a vychutnajte si jedinečnú chuť nášho ginu Purity Craft Nordic Old Tom Organic Gin. Nie je to len nápoj, je to cesta do srdca severskej tradície.

24,69 €

24,69 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám Purity Craft Nordic Old Tom Organic Gin, osviežujúcu verziu vášho obľúbeného destilátu! Náš gin je elixírom čistého organického potešenia s jedinečnou zmesou bobúľ borievky, citrusov a tónov korenia. Nenechajte sa oklamať jednoduchosťou, tento gin má so svojimi 43 % objemu poriadnu silu a ponúka robustný, no zároveň hladký zážitok z pitia.

Purity Old Tom Organic Gin, vyrobený v srdci severského regiónu, je dôkazom nášho záväzku ku kvalite a udržateľnosti. Veríme, že náš gin vytvárame z tých najlepších organických surovín, čím zabezpečujeme nielen neuveriteľnú chuť, ale aj produkt, ktorý rešpektuje našu planétu.

Náš gin je ideálny na popíjanie čistý, s ľadom alebo ako základ kreatívneho kokteilu. Vďaka svojmu bohatému botanickému profilu dodáva klasickým nápojom, ako je gin s tonikom alebo martini, vzrušujúci nádych. Či už ste nadšenec ginu alebo milovník koktailov, Purity Craft Nordic Old Tom Organic Gin posunie vaše nápoje na vyššiu úroveň.

Doplňte svoju zbierku o fľašu a spoznajte vynikajúcu chuť ginu Purity Craft Nordic Old Tom Organic Gin. Nie je to len liehovina, je to životný štýl. Užívajte si zodpovedne a vychutnávajte si čistú, organickú dobrotu nášho ginu.

Pamätajte, že dobré veci prichádzajú k tým, ktorí čakajú. Tak prečo čakať? Objednajte si fľašu Purity Craft Nordic Old Tom Organic Gin teraz a nechajte sa unášať dobrými časmi!
Tabuľka dát
Purity
Nové
chat Komentáre (0)