Dooley's White Chocolate Cream Liqueur 15% Vol. 0,7l | Nemecký likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dooley's White Chocolate Cream Liqueur 15% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si hodvábnu jemnosť krémového likéru Dooley's White Chocolate. Táto nebeská zmes zamatovej bielej čokolády a čerstvej mliečnej smotany podráždi vaše chuťové poháriky. Vďaka nízkemu objemu alkoholu je dokonalým pôžitkom pre akúkoľvek dennú dobu. Či už ho nalejete na ľad, primiešate do svojho obľúbeného kokteilu alebo si ho vychutnáte samostatne, Dooley's vás určite zaujme. Doprajte svojim zmyslom dúšok tohto luxusného likéru a umocnite svoje výnimočné chvíle jeho nezabudnuteľnou chuťou. Nezabudnite, že fľaša likéru Dooley's White Chocolate Cream Liqueur nie je len nákup - je to zážitok.

16,09 €

16,09 € Bez DPH

Popis
Oddajte sa šťavnatému svetu krémového likéru Dooley's White Chocolate. Táto lahodná pochúťka je neodolateľnou zmesou jemných liehovín a krémovej bielej čokolády, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre tých, ktorí majú chuť na sladké. Tento likér nie je len nápoj, je to zážitok. Keď si nalejete pohár, miestnosť naplní bohatá, zamatová štruktúra a lákavá vôňa bielej čokolády, ktorá vytvorí atmosféru luxusu a uvoľnenia. Každý dúšok je cestou chutí, ktorá začína sladkosťou bielej čokolády, nasleduje nádych vanilky a končí hladkým, krémovým záverom. Toto nie je obyčajný likér, je to dezert vo fľaši.

Spoločnosť Dooley's je známa svojimi vysokokvalitnými likérmi a jej krémový likér s bielou čokoládou nie je výnimkou. Vyrába sa len z tých najlepších ingrediencií a v každej kvapke cítiť remeselnú zručnosť. Tento krémový likér je navyše všestranný! Popíjajte ho samostatne, nalejte ho na ľad, primiešajte ho do svojich obľúbených koktailov alebo ním pokvapkajte zmrzlinu ako dekadentný dezert.

Tak prečo čakať? Doprajte si krémový likér Dooley's White Chocolate Cream Liqueur ešte dnes a objavte dokonalú kombináciu sladkosti a liehovín. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, užívate si pokojný večer alebo hľadáte dokonalý darček, tento lahodný likér vás určite zaujme. Tak smelo do toho, potešte svoje zmysly a stratte sa v luxusnom svete Dooley's White Chocolate Cream Liqueur.
Tabuľka dát
Dooley's
Nové
chat Komentáre (0)