St. Kilian Distillers LIME Limetten-Sahnelikör 20% Vol. 0,5l | Nemecký likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

St. Kilian Distillers LIME Limetten-Sahnelikör 20% Vol. 0,5l

1.40 kg
Zažite pikantné potešenie zo značky St. Kilian Distillers Limetkový krémový likér. Tento dráždivý likér spája osviežujúcu sviežosť limetky s hodvábnou jemnosťou smotany a vytvára neodolateľnú zmes, ktorú si zamilujete. Vďaka 20 % objemu alkoholu je dokonalým spoločníkom na teplé, útulné noci alebo živé spoločenské stretnutia. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo ako prísadu do vašich obľúbených koktailov. Otvorte si fľašu St. Kilian Distillers Lime Cream Liqueur a nechajte sa jeho jedinečnou chuťou preniesť do sveta čistého pôžitku. Je to viac než len nápoj - je to zmyslový zážitok, ktorý čaká na objavenie.

24,69 €

24,69 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Pozdravte spoločnosť St. Kilian Distillers LIME Limetten-Sahnelikör, lákavú pochúťku pre vaše chuťové poháriky. Tento likér je zmesou pikantnej chuti limetky, ktorá sa jemne spája so smotanovou chuťou Sahne, čím prináša jedinečnú chuť, ktorá je osviežujúca a zároveň pôžitkárska.

The St. Kilian Distillers LIME Limetten-Sahnelikör je dokonalým nápojom pre tých, ktorí hľadajú trochu dobrodružstva a osviežujúcu zmenu oproti bežným zvykom. Jeho nádherné citrusové tóny spolu s krémovým záverom poskytujú dokonalú rovnováhu sladkého a kyslého. Tento lákavý nápoj sa určite stane hitom na každej párty, stretnutí alebo aj pokojnej noci.

Vyrobené k dokonalosti spoločnosťou St. Kilian Distillers, ktorá je známa svojou oddanosťou kvalite a inováciám, je tento limetkový likér dôkazom jej odborných znalostí a vášne. Každý dúšok je dôkazom dôkladnej starostlivosti a vášne, ktorá sa pri tvorbe tohto jedinečného nápoja prejavuje.

Či už ste znalec likérov, alebo nováčik, ktorý sa snaží preskúmať svet likérov, likér St Distillers LIME Limetten-Sahnelikör musíte vyskúšať. Vychutnajte si ho čistý, s ľadom alebo ho použite na dochutenie svojich obľúbených koktailov. Nech už uprednostníte akýkoľvek spôsob, tento likér vo vás určite zanechá nezabudnuteľný dojem.

Zažite lahodnú symfóniu limetky a smotany vo fľaši s likérom St Distillers LIME Limetten-Sahnelikör. Nie je to len nápoj, je to zážitok.
Tabuľka dát
St. Killian
Nové
chat Komentáre (0)