Berliner Luft Mixed KRÄUTERFIX 18% Vol. 0,7l | Nemecký likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berliner Luft Mixed KRÄUTERFIX 18% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vyskúšajte osviežujúcu chuť Berliner Luft Mixed Kräuterfix, jedinečnej zmesi byliniek, ktorá vám poskytne vzrušujúci chuťový zážitok. Tento lahodný nápoj je hitom na večierkoch alebo ideálnym spoločníkom na pokojný večer. Nie je to len nápoj, je to chvíľa čistého pôžitku. Vychutnajte si sviežu, povzbudzujúcu chuť, ktorá predstavuje ducha Berlína. Je to viac než len nápoj, je to chuťové dobrodružstvo, ktoré čaká na vaše objavenie. Oddajte sa podmanivému pôvabu Berliner Luft Mixed Kräuterfix a nechajte svoje chuťové poháriky vydať sa na cestu do srdca Nemecka.

11,69 €

11,69 € Bez DPH

Popis
Zlepšite si náladu osviežujúcou chuťou Berliner Luft Mixed Kräuterfix. Tento lahodný elixír je dokonalou kombináciou tradície a inovácie a ponúka jedinečnú obmenu klasického Berliner Luft.

Variant Kräuterfix je napustený starostlivo vybranými bylinkami, ktoré dodávajú chladivej, sviežej chuti pôvodného likéru bylinný nádych. Táto jedinečná kombinácia vytvára povzbudzujúcu arómu, ktorá podráždi vaše zmysly. Vďaka dokonale vyváženému 18 % objemu alkoholu je dostatočne jemný, aby ste si ho mohli vychutnať samostatne, na ľade alebo ako dokonalý doplnok vašich obľúbených koktailov.

Či už ste skúsený milovník likérov alebo nováčik vo svete destilátov, Berliner Luft Mixed Kräuterfix vás zaručene nadchne. Nie je to len destilát, je to zážitok, ktorý v každom dúšku zachytáva pulzujúcu energiu Berlína.

Zažite osviežujúcu chuť Berlína, vzrušenie z noci a radosť zo života, to všetko zabalené do Berliner Luft Mixed Kräuterfix. Je to viac než len nápoj, je to duch mesta, ktorý máte na dosah ruky.

Vezmite si fľašu ešte dnes a nechajte sa nápojom Berliner Luft Mixed Kräuterfix preniesť do srdca Berlína. Užite si cestu!
Tabuľka dát
Berliner Luft
Nové
chat Komentáre (0)