Leverings Old Moonshine Apple Pie Likör 20% Vol. 0,7l mit Ausgießer | Nemecký likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Leverings Old Moonshine Apple Pie Likör 20% Vol. 0,7l mit Ausgießer

1.40 kg
Ponorte sa do jedinečného chuťového zážitku s likérom Leverings Old Moonshine Apple Pie Liqueur. Tento jemný destilát zachytáva nostalgickú chuť domáceho jablkového koláča, v ktorom sa miešajú sladké a trpké jablká s prímesou tradičného korenia. Je dokonale hladký, ideálny na popíjanie alebo miešanie do obľúbeného kokteilu. Navyše sa dodáva s praktickým nalievačom na jednoduché servírovanie. Nalákajte svoje chuťové poháriky týmto charizmatickým likérom, ktorý spája starosvetský šarm pálenky a hrejivú esenciu jablkového koláča. Spoznajte výnimočnosť značky Leverings ešte dnes!

17,09 €

17,09 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Zažite rustikálne čaro vidieka s likérom Leverings Old Moonshine Apple Pie. Tento jedinečný likér, ručne vyrobený do dokonalosti, je nádhernou zmesou tradičných chutí jablkového koláča s nádychom búrlivého ducha pálenky. Každý dúšok vás prenesie späť do babičkinej kuchyne, kde vzduch naplnila teplá, upokojujúca vôňa čerstvo upečených jablkových koláčov.

Každá várka sa vyrába s láskou, pričom sa používajú len tie najlepšie jablká a tajná zmes korenín, ktoré jej dodávajú výraznú, nezabudnuteľnú chuť. Sladké, trpké jablká sú dokonale vyvážené korenistým podtónom, vďaka čomu sa koláč teší veľkej obľube na každom spoločenskom stretnutí. Záver je hladký, s dlhotrvajúcou chuťou jablkového koláča, po ktorom budete mať chuť na ďalšie.

Likér Leverings Old Moonshine Apple Pie Liqueur sa dodáva s nalievacou nádobkou, ktorá zaručuje hladký tok pri každom nalití. Či už ste znalec likérov, nadšenec pálenky alebo jednoducho niekto, kto oceňuje dobrý nápoj, tento likér musíte vyskúšať. Vychutnajte si ho priamo z fľaše, na ľade alebo ako miešanec vo vašom obľúbenom koktailu - je to všestrannosť v najlepšej podobe!

Zažite radosť zo zdieľania príbehov pri táboráku, stretávania sa so starými priateľmi alebo jednoducho z oddychu po dlhom dni s týmto lahodným jablkovým likérom. Nie je to len nápoj, je to zážitok! Tak si vezmite fľašu Leverings Old Moonshine Apple Pie Liqueur a nechajte sa unášať dobrou náladou. Nebudete sklamaní.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)