Berliner Luft Kalter Kaffee 15% Vol. 0,7l | Nemecký likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berliner Luft Kalter Kaffee 15% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si jedinečnú chuť kávy Berliner Luft Kalter Kaffee! Táto nemecká pochúťka ponúka jedinečnú zmes studenej kávy a likéru, ktorá je ideálna pre tých, ktorí majú v šálke radi poriadny kopanec. Vďaka svojej jemnej štruktúre a robustnej chuti kávy je obľúbená medzi milovníkmi kávy aj nadšencami destilátov. Či už si chcete oddýchnuť po dlhom dni alebo osláviť špeciálnu príležitosť, Berliner Luft Kalter Kaffee je ideálnou voľbou. Vyskúšajte bohatú, výraznú chuť tohto výnimočného kávového likéru ešte dnes!

12,89 €

12,89 € Bez DPH

Popis
Objavte lahodne jemnú a osviežujúcu chuť kávy Berliner Luft Kalter Kaffee. Tento jedinečný likér ponúka lahodné spojenie tradičnej kávy Berliner Luft a studenej kávy. Je to dokonalá zmes pre milovníkov kávy, ktorí oceňujú nádych alkoholu vo svojom nápoji.

Berliner Luft Kalter Kaffee nie je len obyčajný nápoj s príchuťou kávy. Je to precízne vyrobený likér s výraznou chuťou, ktorý uspokojí vaše chuťové bunky pri každom dúšku. Bohatá, aromatická chuť kávy je nádherne vyvážená s jemným nádychom sladkosti, čo z neho robí ideálnu voľbu pre tých, ktorí milujú čiernu a odvážnu kávu, ale s hravým nádychom.

Tento likér je vyrobený precízne a starostlivo, čo zaručuje, že každá fľaša prináša rovnako skvelú chuť. Je vynikajúcou voľbou na akúkoľvek príležitosť - či už relaxujete cez víkend, oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si jednoducho chcete vychutnať jedinečný zážitok z kávy.

Berliner Luft Kalter Kaffee si môžete vychutnať rôznymi spôsobmi. Je fantastická priamo, s ľadom alebo ako prísada do vášho obľúbeného kokteilu. Skvele sa kombinuje aj s dezertmi a ponúka sofistikovaný nádych vašich sladkých dobrôt.

Tak prečo si nedopriať fľašu Berliner Luft Kalter Kaffee? Je to viac ako len likér, je to jedinečný zážitok z kávy, na ktorý nezabudnete. Pripravte sa povýšiť svoje chvíle pri káve na úplne novú úroveň s likérom Berliner Luft Kalter Kaffee. Je to kávový likér, ktorý potrebuje vo svojej zbierke každý znalec kávy a alkoholu. Zažite chuť Berlína a pocit studenej kávy v jednej fľaši. Vychutnajte si túto chuť ešte dnes.
Tabuľka dát
Berliner Luft
Nové
chat Komentáre (0)