Vögeln Likör 16% Vol. 0,7l | Nemecký likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vögeln Likör 16% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si lahodnú jemnú chuť Vögeln Likör. Tento likér nemeckej výroby je úžasnou zmesou sladkosti a tepla, ktorá je ideálna na popíjanie počas chladného večera. So 16 % objemu alkoholu má tú správnu silu, ktorá dodá vašim koktailom šťavu. Likér Vögeln Likör je vyrobený z tých najlepších surovín a je potešením pre zmysly. Či už ste znalec likérov, alebo nováčik vo svete destilátov, oceníte bohatú chuť a jemné nuansy tohto vysokokvalitného nápoja. Vychutnajte si Vögeln Likör čistý, s ľadom alebo ako miešaný nápoj a ponorte sa do jeho jedinečnej chuti. Pite zodpovedne a vychutnajte si eleganciu nápoja Vögeln Likör!

12,79 €

12,79 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Objavte lahodnú chuť Vögeln Likör! Tento vynikajúci likér, ručne vyrobený s láskou a starostlivosťou, roztancuje vaše chuťové poháriky radosťou. Jeho jedinečná, jemná chuť vo vás zanechá túžbu po ďalšom.

Vögeln Likör nie je len nápoj, je to zážitok. S každým dúškom sa prenesiete do sveta bohatých, šťavnatých chutí, kde je každý okamih oslavou. Tento likér je ideálny pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote.

Likér Vögeln Likör je vyrobený z tých najlepších ingrediencií a je dôkazom našej oddanosti kvalite. Je to všestranný nápoj, ktorý si môžete vychutnať samostatne alebo ho primiešať do svojich obľúbených koktailov, aby ste získali extra chuť. Či už usporadúvate večierok, alebo sa len tak uvoľňujete po dlhom dni, Vögeln Likör je dokonalým spoločníkom.

Ale neberte nás len za slovo. Vyskúšajte Vögeln Likör a sme si istí, že si ho zamilujete aj vy. Dokonalá kombinácia chuti, vône a štruktúry, Vögeln Likör je likér, na ktorý ste čakali.

Tak smelo do toho, doprajte si lahodnú chuť likéru Vögeln Likör. Je to dokonalá pochúťka pre vás alebo skvelý darček pre niekoho výnimočného. Zažite kúzlo likéru Vögeln Likör ešte dnes. Na zdravie na dobré chvíle a nezabudnuteľné zážitky!
Tabuľka dát
Vögeln
Nové
chat Komentáre (0)