Verpoorten Original Eierlikör 20% Vol. 0,7l | Nemecký likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Verpoorten Original Eierlikör 20% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si bohatú, zamatovú jemnosť Verpoorten Original Eierlikör. Tento pravý nemecký vaječný likér je vznešenou zmesou vaječného žĺtka, destilovaného liehu a vanilky. Jeho krémová štruktúra a jedinečná chuť z neho robia lahodnú pochúťku, či už ho popíjate čistý, miešate ho do svojho obľúbeného kokteilu alebo ho používate ako prísadu na pečenie. Vychutnajte si luxusnú chuť Verpoorten Original Eierlikör - dôkaz storočnej tradície kvality a remeselnej zručnosti značky. Vyskúšajte ho ešte dnes a pozdvihnite svoj zážitok z pitia.

18,19 €

18,19 € Bez DPH

Popis
Doprajte si bohatú krémovú chuť Verpoorten Original Eierlikör. Tento lahodný vaječný likér je potešením pre chuťové bunky a ponúka hladkú a zamatovú textúru, ktorej sa jednoducho nedá odolať. Verpoorten Original Eierlikör je obohatený o sladkú, ale zároveň mierne pikantnú chuť, a tak si ho môžete vychutnať samostatne alebo ako jedinečný doplnok do obľúbených koktailov a dezertov.

Tento vaječný likér sa vyrába v Nemecku z čerstvých, vysokokvalitných vajec, ktoré mu dodávajú výraznú a sviežu chuť. Verpoorten Original Eierlikör sa vyznačuje úplne prírodnou receptúrou bez umelých farbív a aróm. Navyše neobsahuje lepok, takže je vhodnou voľbou pre ľudí s diétnymi obmedzeniami.

Verpoorten Original Eierlikör nie je len nápoj, je to zážitok. Či už si chcete spestriť kávu, vytvoriť božský dezert alebo si jednoducho vychutnať pohár niečoho výnimočného, tento vaječný likér je vašou voľbou.

Nezabudnite, že čaro Verpoorten Original Eierlikör nespočíva len v pití. Vyskúšajte ho pri pečení, aby ste získali jedinečný nádych, alebo ním pokvapkajte zmrzlinu, aby ste získali dekadentnú pochúťku. Jeho všestrannosť sa vyrovná len jeho lahodnosti.

Tak prečo čakať? Doprajte si vznešenú chuť Verpoorten Original Eierlikör. Verte nám, vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú!

Upozornenie: Vždy si vychutnávajte zodpovedne. Tento výrobok obsahuje alkohol.
Tabuľka dát
Verpoorten
Nové
chat Komentáre (0)