Fischer-Geist Liqueur 56% Vol. 0,5l | Nemecký likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fischer-Geist Liqueur 56% Vol. 0,5l

1.40 kg
Doprajte si bohatú, jedinečnú chuť likéru Fischer-Geist. Tento prémiový likér, vyrobený s dôkladnou starostlivosťou, je lahôdkou pre každého znalca. Vďaka svojmu robustnému 56 % obsahu alkoholu je ideálny pre tých, ktorí ocenia výdatný kopanec v nápoji. Pollitrová fľaša vám zaručí, že sa oň budete môcť podeliť - alebo si ho nechať pre seba. Vyskúšajte odvážnu, lákavú chuť a hladký záver tohto destilátu najvyššej kvality. Likér Fischer-Geist - prípitok na to najlepšie v živote!

17,69 €

17,69 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Spoznajte výnimočnú chuť likéru Fischer-Geist, jedinečného destilátu, v ktorom sa spája tradícia, remeselná zručnosť a jedinečná chuť. Tento výnimočný likér vás vďaka svojmu silnému 56 % obsahu alkoholu vezme na úžasnú chuťovú cestu a sľubuje pôžitkársky zážitok, ktorý nie je pre slabé povahy.

Náš likér Fischer-Geist vyrábajú odborní liehovarníci, ktorí do prémiových liehovín pridávajú tajnú zmes byliniek a korenín. Výsledok? Odvážny, intenzívny likér, ktorý zanechá na vašich chuťových pohárikoch trvalý dojem. Každý dúšok odhalí harmonickú zmes aromatických chutí, vďaka čomu je dokonalým doplnkom vašich poobedňajších nápojov alebo koktailových zmesí.

Likér Fischer-Geist je prezentovaný vo výraznej pollitrovej fľaši a nie je to len nápoj - je to vyjadrenie. Je to poklona pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote a neboja sa vystúpiť zo svojej komfortnej zóny. Či už ste skúsený milovník destilátov, alebo zvedavý začiatočník, tento likér určite prebudí vaše zmysly a ponúkne uspokojujúci zážitok z pitia.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta prémiových likérov s likérom Fischer-Geist. Vychutnajte si ho čistý, s ľadom alebo vo svojom obľúbenom kokteile. Popustite uzdu dobrodružstvu a nechajte tento vynikajúci likér pozdvihnúť vaše chvíle pri pití. Nezabudnite, že život je príliš krátky na obyčajné nápoje. Vyberte si likér Fischer-Geist a ochutnajte výnimočnosť.
Tabuľka dát
Fischergeist
Nové
chat Komentáre (0)