The Bitter Truth Spiced Chocolate 44% Vol. 0,2l | Nemecký likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Bitter Truth Spiced Chocolate 44% Vol. 0,2l

1.40 kg
Doprajte si bohatú, zamatovú chuť čokolády The Bitter Truth Spiced Chocolate. Tento vynikajúci likér spája hrejivosť exotického korenia s hĺbkou kvalitnej čokolády. Je dokonalým doplnkom vašich koktailov alebo samostatne lákavým nočným nápojom. Popíjajte a vychutnávajte si jeho hladkú, plnú chuť, ktorá zanecháva dráždivý pretrvávajúci záver. Vezmite si fľašu a premeňte svoje večery na luxusný únik. Objavte horkosladkú symfóniu The Bitter Truth Spiced Chocolate, ktorá je skutočným potešením pre náročné chuťové bunky.

18,89 €

18,89 € Bez DPH

Popis
Doprajte si bohatú exotickú chuť čokolády The Bitter Truth Spiced Chocolate. Tento luxusný nápoj je úžasnou zmesou intenzívnej čokolády prvotriednej kvality a starostlivo vybraného množstva korenín. Jeho odvážna, hlboká chuť pripomína dokonale pripravenú tabuľku horkej čokolády obohatenú o pikantnú chuť, ktorá zanecháva nezabudnuteľnú pachuť.

S každým dúškom sa prenesiete do sveta pôžitkov, kde sa silná, robustná chuť kakaových bôbov mieša s tajnou zmesou korenín. Táto korenená čokoláda je ideálna pre tých, ktorí si cenia jemnejšie veci v živote a neboja sa experimentovať so svojimi chuťovými pohárikmi. Nie je to len nápoj, ale zážitok, ktorý vás vezme na chuťové dobrodružstvo, na ktoré nezabudnete.

Pridajte si ju do kávy, aby ste získali vzrušujúci nádych, alebo si ju vychutnajte s ľadom, aby ste získali intenzívny, chuťovo výrazný nápoj. Vďaka svojej všestrannosti je nevyhnutnou súčasťou všetkých vašich stretnutí. Je to aj vynikajúci darček pre milovníkov čokolády a korenia vo vašom živote.

Bitter Truth Spiced Chocolate je viac ako nápoj; je to pocta umeniu miešania chutí. Je to oslava bohatosti, korenia a všetkého príjemného. Tak prečo čakať? Začnite svoju chuťovú cestu ešte dnes s The Bitter Truth Spiced Chocolate. Nezabudnite, že život je príliš krátky na obyčajné nápoje. Vyberte si neobyčajné!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)