Mampe Halb & Halb Bitterlikör 31% Vol. 0,7l | Nemecký likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mampe Halb & Halb Bitterlikör 31% Vol. 0,7l

1.40 kg
Mampe Halb & Halb Bitterlikör je ideálnou voľbou, ako pozdvihnúť tieto výnimočné chvíle. Tento jedinečný nápoj, ktorý má korene v nemeckej tradícii, ponúka charakteristickú zmes chutí, ktorú nemožno zopakovať. Jeho 31 % objemu, ktorý je vyrobený do dokonalosti, zaručuje silný a plný zážitok. Každý dúšok z tejto 0,7l fľaše vás vezme na cestu chutí - skutočné potešenie pre vaše chuťové bunky. Mampe Halb & Halb Bitterlikör, naplnený dokonalou rovnováhou horkosti a sladkosti, musíte vyskúšať. Je to viac než len nápoj, je to oslava najkrajších okamihov života. Vezmite si fľašu ešte dnes a ochutnajte ten rozdiel!

18,89 €

18,89 € Bez DPH

Popis
Vyskúšajte jedinečnú chuť likéru Mampe Halb & Halb Bitterlikör, ktorý je nemeckej proveniencie a zaručene rozvonia vaše chuťové poháriky. Tento špeciálny odvar, s láskou vyrábaný v srdci Berlína, je dokonalou zmesou horkého a sladkého - rovnako ako život sám.

Mampe Halb & Halb Bitterlikör je nádherná zmes chutí, ktorá zakaždým prináša hladký, uspokojujúci dúšok. Jeho bohatá jantárová farba je rovnako lákavá ako jeho výrazná chuť. S obsahom alkoholu, ktorý je tak akurát, je ideálny pre tých, ktorí si radi vychutnajú dobrý nápoj bez prehnaného nápoja.

Čím sa tento nápoj odlišuje od ostatných? Všetko je to o zložkách. Každá fľaša nápoja Mampe Halb & Halb Bitterlikör je vyrobená z tých najlepších rastlinných látok. Jeho komplexný chuťový profil je dôkazom dôkladnej starostlivosti a pozornosti, ktorá sa venuje každej šarži.

Či už ste znalec likérov alebo príležitostný konzument, ktorý hľadá niečo nové, Mampe Halb & Halb Bitterlikör musíte vyskúšať. Vychutnajte si ho čistý, s ľadom alebo ako miešaný nápoj vo vašom obľúbenom koktailu. Jeho všestrannosť je ďalším dôvodom, prečo si tento likér zamilovať.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do fľaše Mampe Halb & Halb Bitterlikör a nechajte sa jeho jedinečnou zmesou horkého a sladkého preniesť do rušného centra Berlína. Nie je to len nápoj, je to zážitok.

Nezabudnite, že najlepšie momenty v živote sú často Halb & Halb - napoly horké, napoly sladké. Na zdravie!
Tabuľka dát
Mampe Berlin
Nové
chat Komentáre (0)