Jägermeister MANIFEST TRAVELLERS' EDITION Kräuterlikör 38% Vol. 1l in Geschenkbox | Nemecký likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jägermeister MANIFEST TRAVELLERS' EDITION Kräuterlikör 38% Vol. 1l in Geschenkbox

1.40 kg
Vychutnajte si bohatú, komplexnú chuť Jägermeister Manifest Travellers' Edition, odvážneho Kräuterlikör, ktorý je ideálny na každú príležitosť. Každý dúšok tohto bylinného likéru vás vezme na cestu, jeho jedinečná zmes ingrediencií vedie k chuťovému zážitku, ktorý je skutočne z iného sveta. Uložený v elegantnej darčekovej škatuľke je dokonalým darčekom pre znalca alkoholu vo vašom živote. Či už si pripomínate staré spomienky alebo vytvárate nové, urobte každý okamih výnimočným s Jägermeister Manifest Travellers' Edition. Užívajte si zodpovedne, užívajte si cestu.

40,99 €

40,99 € Bez DPH

Popis
Vyskúšajte jedinečnú chuť Jägermeister Manifest Travellers' Edition, výnimočného bylinného likéru, ktorý určite poteší vaše zmysly. Tento znamenitý nápoj, prezentovaný v elegantnej darčekovej škatuľke, je dokonalým darčekom pre každého znalca.

Jägermeister Manifest Travellers' Edition, vyrobený s precíznosťou a starostlivosťou, ponúka rafinovanú zmes 56 ručne vybraných rastlinných látok, ktoré vytvárajú jedinečnú rovnováhu sladkých a horkých chutí pre nezabudnuteľný chuťový zážitok. Tento bylinný likér s bohatou, robustnou chuťou premení každú bežnú príležitosť na slávnostný okamih.

Či už ste na cestách, alebo si jednoducho užívate pokojný večer doma, Jägermeister Manifest Travellers' Edition je vaším ideálnym spoločníkom. Jeho výrazná chuť je nielen potešením pre chuťové poháriky, ale aj cestou pre zmysly. Každý dúšok odhalí symfóniu vôní, ktorá vás prenesie do sviežich zelených lesov a voňavých bylinkových záhrad.

Jägermeister Manifest Travellers' Edition sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnou voľbou na narodeniny, výročie alebo akúkoľvek výnimočnú príležitosť. Jeho bohaté dedičstvo a prémiová kvalita z neho robia darček, ktorý určite urobí dojem.

Takže ste pripravení vydať sa na jedinečné chuťové dobrodružstvo? Vyskúšajte Jägermeister Manifest Travellers' Edition ešte dnes a pozdvihnite svoj zážitok z pitia na novú úroveň. Toto nie je len likér, je to prejav remeselnej zručnosti, tradície a vášne.

Nezabudnite, že život je cesta - užite si ju s likérom Jägermeister Manifest Travellers' Edition. Objednajte si ho teraz a zažite nezabudnuteľnú chuť tohto prémiového bylinného likéru.
Tabuľka dát
Jägermeister
Nové
chat Komentáre (0)