The Bitter Truth Lemon Bitters 39% Vol. 0,2l | Nemecký likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Bitter Truth Lemon Bitters 39% Vol. 0,2l

1.40 kg
Zlepšite svoju koktailovú hru s citrónovou horčinkou The Bitter Truth! Tento pikantný, úplne prírodný odvar dodá vašim obľúbeným nápojom kvapku citrusového kúzla. Dokonale vyvážená, svieža a pikantná chuť je tajnou ingredienciou, ktorá vašim domácim koktailom chýbala. Či už pripravujete klasický gin s tonikom, alebo experimentujete s novými mixážnymi receptami, tento citrónový bitters je vašou vstupenkou k vyšším chuťovým zážitkom. Dodajte svojim nápojom citrónový nádych s citrónovou horkou vodou The Bitter Truth Lemon Bitters. Fľaša tejto horčice nesmie chýbať v žiadnom domácom bare. Objavte horkú pravdu - život je lepší s trochou citróna!

18,89 €

18,89 € Bez DPH

Popis
Objavte osviežujúcu a pikantnú chuť citrónovej horkosti The Bitter Truth. Táto výnimočná zmes je nevyhnutným doplnkom vášho domáceho baru alebo vynikajúcim darčekom pre milovníkov koktailov. Táto horká zmes, vyrobená z najlepších prírodných citrónových extraktov a olejov, ponúka jasnú, živú chuť, ktorá dokáže pozdvihnúť každý koktail alebo nápoj.

The Bitter Truth Lemon Bitters je všestranný. Či už miešate klasický koktail, moderný odvar, alebo dokonca nealkoholický nápoj, štipľavosť citrónovej horčiny mu dodá lahodný nádych. Je to tajná prísada, vďaka ktorej sa vaše nápoje môžu stať z dobrých skvelými. Predstavte si osviežujúcu limonádu v horúcom dni, štipľavú whiskey sour alebo pikantný gin s tonikom, všetko vylepšené kvapkou týchto citrónových horčín.

Nie je to však len o chuti. Citrónová horčina Bitter Truth sa môže pochváliť aj dráždivou arómou, ktorá dodá vášmu zážitku z pitia ďalšiu vrstvu. V okamihu, keď otvoríte fľašu, privíta vás sladká citrónová vôňa, po ktorej nasleduje nádych byliniek a korenín, ktoré pošteklia vaše zmysly.

Ešte lepšie je, že The Bitter Truth Lemon Bitters je úplne prírodný a bez umelých aróm a farbív. Môžete si tak vychutnať čistú, nefalšovanú chuť citróna a vedieť, že to, čo pridávate do svojich nápojov, je pre vás rovnako dobré ako chutné.

Neobmedzujte sa na tie isté staré recepty na nápoje. Objavujte nové chute, vytvárajte jedinečné kombinácie a prekvapte svojich priateľov svojimi mixologickými schopnosťami. S citrónovými horčičkami The Bitter Truth vo vašom arzenáli sú možnosti neobmedzené.

Tak prečo čakať? Kúpte si fľašu The Bitter Truth Lemon Bitters ešte dnes a zažite horkú pravdu - že život je naozaj lepší s trochou štipľavosti!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)