The Bitter Truth Old Time Aromatic Bitters 39% Vol. 0,2l | Nemecký likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Bitter Truth Old Time Aromatic Bitters 39% Vol. 0,2l

1.40 kg
Objavte tajomstvo dokonale vyváženého kokteilu s aromatickými horčičkami The Bitter Truth Old Time. Ručne vyrobené zo zmesi bylín, korenín a ovocia, naše aromatické horčiny dodávajú bohatú, plnú chuť, ktorá pozdvihne váš nápoj na úplne novú úroveň. Len pár kvapiek dokáže premeniť obyčajný nápoj na majstrovské kokteilové dielo. Naše aromatické horčiny sú ideálne pre profesionálnych mixérov aj domácich barmanov a predstavujú tajnú prísadu, ktorá vám chýbala. Tak prečo čakať? Rozvíjajte svojho vnútorného mixológa s aromatickými bittermi The Bitter Truth Old Time ešte dnes!

17,09 €

17,09 € Bez DPH

Popis
The Bitter Truth Old Time Aromatic Bitters je nevyhnutnou súčasťou vašich koktailových kreácií. Tento jedinečný odvar s výraznou zmesou chutí prenesie vaše chuťové poháriky do inej éry. Tieto horčiny vyrobené v Nemecku sľubujú autentickú a robustnú chuť, ktorá dodá vašim obľúbeným nápojom výnimočnú hĺbku.

The Bitter Truth Old Time Aromatic Bitters je tajná prísada, ktorá vo vašich koktailoch vyzdvihne to najlepšie. Svojou bohatou, korenistou a horkou chuťou dodáva klasickým aj moderným nápojom komplexný a lahodný nádych. Či už miešate Old Fashioned alebo skúšate nový recept na kokteil, tieto horčiny určite zvýraznia chuťový profil a zanechajú nezabudnuteľnú pachuť.

The Bitter Truth Old Time Aromatic Bitters nie je určený len do koktailov. Môžete ho použiť aj pri varení a dodať tak pokrmom na komplexnosti. Jeho bohatá a aromatická zmes chutí môže pozdvihnúť dusené jedlá, omáčky a marinády do nových kulinárskych výšin.

Tento vysokokvalitný a všestranný výrobok je krásne zabalený, takže je ideálnym darčekom pre milovníkov koktailov a gurmánov. Jeho výnimočná chuť a všestrannosť z neho robia hodnotný doplnok každej kuchyne alebo domáceho baru.

Spoznajte kúzlo The Bitter Truth Old Time Aromatic Bitters a nechajte ho premeniť vaše nápoje a pokrmy na kulinárske majstrovské diela.

P.S. Nezabudnite, že trochu je veľa, preto ho používajte striedmo, aby ste naplno ocenili jeho chuť.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)