Butterscotch Cold Brew Coffee Liqueur 20% Vol. 0,5l | Nemecký likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Butterscotch Cold Brew Coffee Liqueur 20% Vol. 0,5l

1.00 kg

23,69 €

23,69 € Bez DPH

Popis
Objavte jedinečnú a neodolateľnú zmes chutí s naším kávovým likérom Butterscotch Cold Brew. Tento lahodný odvar spája bohatú, jemnú chuť studenej kávy so sladkými, krémovými tónmi maslového nápoja. Výsledok? Skutočne pôžitkársky likér, ktorý je ideálny na samostatné popíjanie, pridanie do obľúbeného kokteilu alebo dokonca na pokvapkanie dezertov.

Náš likér Butterscotch Cold Brew Coffee Liqueur, vytvorený s láskou k výbornej káve a vášňou pre kvalitné liehoviny, je potešením pre zmysly. Najskôr na vás dýchne lákavá vôňa čerstvo uvarenej kávy, po ktorej nasleduje upokojujúca sladkosť maslovej škótky. Chuť je hlboká a komplexná, ale zároveň úžasne vyvážená a ponúka dokonalú kombináciu sladkosti a horkosti.

Či už ste nadšenec kávy alebo milovník likérov, tento likér Butterscotch Cold Brew Coffee Liqueur vás určite zaujme. Nie je to len nápoj, je to zážitok. Vychutnajte si ho vychladený na ľade, primiešaný do kokteilu alebo ako dekadentnú polevu na obľúbený dezert.

Tak prečo čakať? Dodajte svojmu dňu nádych luxusu s naším likérom Butterscotch Cold Brew Coffee Liqueur. Je to dokonalá pochúťka pre vás alebo premyslený darček pre milovanú osobu. Ponorte sa do bohatého, krémového sveta maslovej škóty a kávy ešte dnes. Nezabudnite, že život je príliš krátky na obyčajné nápoje. Urobte si ho výnimočným s naším likérom Butterscotch Cold Brew Coffee Liqueur.
Tabuľka dát
Butterscotch
Nové
chat Komentáre (0)