Berliner Luft LINDENBLÜTE Der Frische Pfefferminzlikör 18% Vol. 0,7l | Nemecký likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berliner Luft LINDENBLÜTE Der Frische Pfefferminzlikör 18% Vol. 0,7l

1.40 kg

15,59 €

15,59 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Predstavujeme vám Berliner Luft LINDENBLÜTE Der Frische Pfefferminzlikör, osviežujúci závan nemeckej tradície. Tento lahodný mätový likér zachytáva ducha Berlína svojou osviežujúcou zmesou lipového kvetu a chladivej mäty. Je to skutočný chuťový zážitok, ktorý s každým dúškom prebudí vaše zmysly a prenesie vás do srdca mesta.

Nie je to len nápoj, je to zážitok. Predstavte si, ako sa počas teplého letného dňa prechádzate po berlínskych uliciach lemovaných lipami. Vzduch je naplnený sladkou vôňou rozkvitnutých lipových kvetov. Zastavíte sa v miestnej kaviarni a tam je to - Berliner Luft LINDENBLÜTE. Prvý dúšok vystihuje podstatu mesta - svieže, živé a také osviežujúce.

Toto nie je obyčajný mätový likér. Berliner Luft LINDENBLÜTE má jedinečný chuťový profil, v ktorom sa spájajú jemné kvetinové tóny lipového kvetu so sviežosťou mäty piepornej. Je to harmonická zmes, ktorá je sofistikovaná a zároveň prístupná, vďaka čomu je ideálnou voľbou na každú príležitosť.

Či už plánujete elegantný koktailový večierok, alebo jednoducho hľadáte osviežujúci nápoj po večeri, Berliner Luft LINDENBLÜTE je vašou voľbou. Vychutnajte si ho vychladený priamo z chladničky, primiešajte ho do svojho obľúbeného koktailu alebo ho podávajte s ľadom, aby ste si vychutnali skutočne osviežujúcu pochúťku.

Berliner Luft LINDENBLÜTE je viac ako len nápoj, je to oslava nemeckej kultúry a tradícií. Tak prečo nepriniesť kúsok Berlína aj k vám domov? Objednajte si fľašu ešte dnes a zažite osviežujúcu chuť Berliner Luft LINDENBLÜTE Der Frische Pfefferminzlikör. Proste!
Tabuľka dát
Berliner Luft
Nové
chat Komentáre (0)