Berliner Luft LEMON DAYS Der Frische Pfefferminzlikör 18% Vol. 0,7l | Nemecký likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berliner Luft LEMON DAYS Der Frische Pfefferminzlikör 18% Vol. 0,7l

1.40 kg
Berliner Luft Lemon Days je osviežujúci mätový likér s príchuťou citróna, ktorý vás prenesie do letných dní v Berlíne. Tento likér je kombináciou sviežej mäty a šťavnatého citróna, ktoré vytvárajú unikátne spojenie chutí priam pre vaše chuťové poháriky. Berliner Luft Lemon Days je ideálny na prípravu drinkov alebo na požitie samotného. Skúste túto berlínsku lahôdku, ktorá vám dodá svieži vietor do plachiet. Nechajte sa uniesť vôňou a chuťou Berlína. Prekvapte svojich priateľov netradičným nápojom, ktorý prinesie do vašej párty novú energiu. Skúste Berliner Luft Lemon Days - váš letný osviežujúci zážitok.

11,69 €

11,69 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Berliner Luft Lemon Days - váš svieži a osviežujúci mätový likér! Toto nie je obyčajný mätový likér. Nie, je to oslava sviežosti, chuti a čistého pôžitku. V Berliner Luft sme zachytili esenciu sviežeho letného dňa v Berlíne a naplnili ju do fliaš len pre vás.

Náš Lemon Days je lahodnou zmesou sladkej, mätovej sviežosti, podčiarknutej pikantným citrónovým nádychom. Je ako osviežujúci vánok v horúcom dni - povzbudzujúci, revitalizujúci a absolútne neodolateľný. Popíjajte ho vychladený ako aperitív alebo ho použite na namiešanie vzrušujúceho kokteilu. V každom prípade vás čaká chuťový zážitok, aký ste ešte nezažili.

Náš mätový likér je ručne a starostlivo vyrobený, je jemný a ľahký, no zároveň plný intenzívnej chuti, ktorá zanecháva príjemnú dochuť. Je odvážny, vzrušujúci a ideálny pre tých, ktorí radi objavujú nové chute a zážitky.

Berliner Luft Lemon Days je viac ako len nápoj - je to oslava života, sviežosti a zábavy. Či už usporadúvate večierok, alebo si užívate pokojný večer doma, náš mätový likér určite dodá vášmu dňu iskru. Tak prečo čakať? Prijmite sviežosť a vychutnajte si chuť Berlína ešte dnes s Berliner Luft Lemon Days. Život je príliš krátky na obyčajné nápoje. Vyberte si Berliner Luft, vyberte si výnimočnosť!
Tabuľka dát
Berliner Luft
Nové
chat Komentáre (0)