Bentley & Cooper Solera Reserve 25 Jamaica Rum 40% Vol. 0,7l | Miešaný rum Solera | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bentley & Cooper Solera Reserve 25 Jamaica Rum 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte výnimočnú chuť jamajského rumu Bentley & Cooper Solera Reserve. Tento prémiový alkohol, ktorý zreje 25 rokov, sa môže pochváliť hladkou a bohatou chuťou, ktorá nemá konkurenciu. Harmonické tóny tropického ovocia, vanilky a korenia robia z každého dúšku jedinečný zážitok. Tento rum, ktorý je ideálny na popíjanie čistý alebo ako základ pre sofistikované koktaily, ponúka chuť Karibiku v každej kvapke. Vychutnajte si luxusný rum Bentley & Cooper Solera Reserve a zažite rum v jeho najlepšej kvalite. Urobte si radosť alebo obdarujte znalca rumu vo svojom živote!

44,09 €

44,09 € Bez DPH

Popis
Zažite kúzlo Jamajky vo fľaši s rumom Bentley & Cooper Solera Reserve. Tento prémiový rum je skutočným potešením pre zmysly, pretože vyžaruje bohatú vôňu exotického korenia, tropického ovocia a teplého karamelu. Je to skutočné majstrovské dielo zo srdca Jamajky, vyrobené s dôkladnou starostlivosťou a zrejúce 25 rokov v sudoch Solera, ktoré sľubuje bezkonkurenčnú hĺbku chuti.

Rum Bentley & Cooper Solera Reserve je snom milovníkov rumu. Prekypuje živou chuťou zrelých banánov, muškátového orieška a hnedého cukru, ktorú zjemňujú jemné tóny vanilky a dubového dreva. Záver je dlhý a uspokojivý a zanecháva chuťové poháriky túžiace po ďalšom.

Tento rum nie je len nápoj, je to zážitok. Každý dúšok vás prenesie na slnkom zaliate pláže Jamajky a vtiahne vás do živej kultúry a ducha ostrova. Či už si ho vychutnáte čistý, s ľadom alebo ako základ exotického kokteilu, rum Bentley & Cooper Solera Reserve vás určite nadchne.

Rum Bentley & Cooper Solera Reserve je ideálny pre znalcov rumu alebo pre tých, ktorí chcú spoznať svet prémiových liehovín, je nezabudnuteľným darčekom a skvelým doplnkom každého domáceho baru. Je to viac ako len rum, je to chuť Karibiku v každej kvapke. Tak prečo čakať? Ponorte sa do bohatého, pôžitkárskeho sveta rumu Bentley & Cooper Solera Reserve ešte dnes. Život je príliš krátky na obyčajný rum. Nech sa vám každý dúšok ráta!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)