Papa's Pilar 24 Solera Profile Dark Rum SPANISH SHERRY CASKS Limited Edition 43% Vol. 0,7l | Miešaný rum Solera | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Papa's Pilar 24 Solera Profile Dark Rum SPANISH SHERRY CASKS Limited Edition 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite lákavú chuť tmavého rumu Papa's Pilar Solera Profile, ktorý zreje v španielskych sudoch po sherry. Táto limitovaná edícia sľubuje vynikajúce chuťové dobrodružstvo. Jeho komplexný, robustný profil ponúka jedinečnú zmes korenia, sušeného ovocia a náznak sladkého medu. Tento rum, ktorý zreje v ručne vyberaných sudoch, vyniká bohatou tmavou farbou a hladkým záverom, ktorý pretrváva na jazyku. Či už ste nadšenec rumu, alebo ho popíjate príležitostne, tmavý rum Papa's Pilar Solera Profile musíte vyskúšať. Nezabudnite, že to nie je len nápoj, je to zážitok.

56,89 €

56,89 € Bez DPH

Popis
Pri hľadaní dokonalého rumu s jedinečnou chuťou ste narazili na skrytý klenot - tmavý rum Papa's Pilar 24 Solera Profile. Táto limitovaná edícia, variant zo španielskeho suda po sherry, nie je len fľaša rumu, ale umelecké dielo, podnet na rozhovor, vstupenka do tropického raja.

Ponorte sa do bohatých, mnohovrstvových chutí, ktoré tento tmavý rum prináša vašim chuťovým pohárikom. Každý dúšok rozvíja symfóniu chutí, od sladkých tónov medu a vanilky, cez výrazné chute škorice a tabaku, až po dlhotrvajúci nádych sherry. To všetko vďaka starostlivému procesu zrenia Solera v španielskych sudoch po sherry, ktorý dodáva rumu jeho osobitý charakter.

A nejde len o chuť. Ohromujúca fľaša inšpirovaná hrdinskými činmi Ernesta Hemingwaya dodá vášmu baru nádych starosvetského šarmu a dobrodružstva. Je dokonalým doplnkom pokojného večera doma, bujarého večierka alebo temperamentného dobrodružstva!

Nezabudnite, že Papa's Pilar 24 Solera Profile Dark Rum Spanish Sherry Casks Limited Edition nie je len nápoj, je to zážitok. Je to cesta chuti, ktorá vzdáva hold odvážnemu, dobrodružnému duchu v každom z nás. Nechytajte nás len za slovo, vezmite si fľašu ešte dnes a vydajte sa na vlastnú vzrušujúcu cestu chuti a objavovania.
Tabuľka dát
Papa's Pilar
Nové
chat Komentáre (0)