Papa's Pilar 24 Solera Profile DARK RUM 43% Vol. 0,7l | Miešaný rum Solera | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Papa's Pilar 24 Solera Profile DARK RUM 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si bohatú, robustnú chuť tmavého rumu Papa's Pilar Solera Profile. Každý dúšok vás vezme na cestu a obklopí vaše zmysly svojou tmavou, zamatovou textúrou a hlbokými, korenistými tónmi. Tento rum nie je len nápoj, je to zážitok! Vyrobený s láskou a vyzretý do dokonalosti je povinnou jazdou pre všetkých milovníkov rumu. Či už ste skúsený konzument rumu alebo nováčik vo svete liehovín, tmavý rum Papa's Pilar Solera Profile vo vás určite zanechá trvalý dojem. Vychutnajte si ho čistý, s ľadom alebo ako jedinečný prídavok do vášho obľúbeného kokteilu. Na zdravie na dobré časy a skvelý rum!

46,29 €

46,29 € Bez DPH

Popis
Doprajte si bohatú, jemnú chuť tmavého rumu Papa's Pilar Solera Profile. Tento prémiový destilát je ideálny pre náročných milovníkov rumu, pretože ponúka jedinečnú zmes elegancie, komplexnosti a výraznej chuti. Popíjajte a vychutnávajte si náznaky vanilky, opečených mandlí a horkej čokolády, ktoré obohacujú jeho chuť. Je to opojný tanec chutí, ktorý môže ponúknuť len skutočne výnimočný rum.

Vyrobený v štýle solera ešte viac umocňuje komplexnosť tohto tmavého rumu. Tento proces, ktorý sa zvyčajne používa pri výrobe sherry, zahŕňa jemné miešanie rumov rôzneho veku. Výsledok? Symfónia chutí, v ktorej sladká jemnosť starších rumov dokonale dopĺňa živú odvahu mladších rumov.

Tmavý rum Papa's Pilar Solera Profile so 43 % objemu predstavuje správnu rovnováhu prudkosti a jemnosti. Môžete si ho vychutnať čistý, s ľadom alebo ako hlavnú zložku svojho obľúbeného kokteilu. V každom prípade jeho robustný charakter a vynikajúci chuťový profil určite zanechajú nezabudnuteľný dojem.

Prijmite ducha dobrodružstva a objavovania s Papa's Pilar. Tento tmavý rum, pomenovaný podľa milovanej lode Ernesta Hemingwaya, zachytáva lásku autora k moru a jeho neukojiteľnú túžbu po živote. Nie je to len nápoj, je to oslava bohatej tapisérie života, ako ju utkal jeden z najväčších svetových rozprávačov.

Papa's Pilar Solera Profile Dark Rum - pretože život je príliš krátky na obyčajný rum. Objavte výnimočnosť a urobte z každého dúšku príbeh, ktorý stojí za to rozprávať.
Tabuľka dát
Papa's Pilar
Nové
chat Komentáre (0)