Don Ramón Mezcal Joven 100% Maguey Espandín 40% Vol. 0,7l | Mezcal tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Don Ramón Mezcal Joven 100% Maguey Espandín 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite autentickú chuť Mexika s Don Ramón Mezcal Joven. Tento destilát, vyrobený zo 100% Maguey Espandín, je dokonalou kombináciou tradície a chuti. Vďaka bohatej dymovej aróme a jemnej chuti je ideálnou voľbou na popíjanie čistého alkoholu alebo na miešanie do obľúbeného kokteilu. Roztvorte fľašu a nechajte sa preniesť do srdca Oaxacy. Vychutnávajte si zodpovedne a nechajte kúzlo mezcalu zanechať nezabudnuteľný dojem!

62,49 €

62,49 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Objavte jedinečnú chuť a bohatú tradíciu Don Ramon Mezcal Joven, prémiového destilátu vyrobeného zo 100% Maguey Espandín. Tento výnimočný mezcal je dokonalou kombináciou dedičstva a moderných destilačných techník a ponúka hladkú a živú chuť, ktorá vás určite zaujme.

Každý dúšok Don Ramon Mezcal Joven vás zavedie na cestu do srdca Oaxacy v Mexiku, kde sa zbierajú agáve Maguey Espandín používané na jeho výrobu. Srdce agáve, alebo "piña", sa niekoľko dní praží v peciach vyložených sopečnou horninou. Tento proces dodáva Mezcalu charakteristickú dymovú chuť, ktorá ho odlišuje od iných destilátov.

Don Ramon Mezcal Joven je nezrelý alebo "Joven", čo znamená, že sa plní do fliaš ihneď po destilácii. To prináša svieži, nefalšovaný chuťový profil, ktorý nádherne vyjadruje nuansy agáve a remeselného výrobného procesu. Vďaka čírej farbe môžete očakávať čistú, sviežu chuť vyváženú tónmi ovocia, korenia a charakteristickou zemitou dymovosťou.

So 40 % objemu je Don Ramon Mezcal Joven nádherne silný, ideálny na popíjanie čistý, s ľadom alebo ako hlavná zložka vášho obľúbeného kokteilu. Je to všestranný destilát, ktorý spríjemní každú príležitosť na pitie, od neformálneho večera s priateľmi až po sofistikovanú koktailovú párty.

Zažite pravého ducha Mexika s Don Ramon Mezcal Joven. Nie je to len fľaša Mezcalu, je to oslava mexickej kultúry, tradícií a umenia výroby výnimočných destilátov. Či už ste nadšencom Mezcalu, alebo sa práve vydávate na cestu za agávovými destilátmi, Don Ramon Mezcal Joven je objav, ktorý si nebudete chcieť nechať ujsť.
Tabuľka dát
Don Ramón
Nové
chat Komentáre (0)