🌾Pelotón De La Muerte Artesanal Mezcal 100% Maguey/Espadín 41% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pelotón De La Muerte Artesanal Mezcal 100% Maguey/Espadín 41% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú, dymovú chuť Mezcalu Pelotón De La Muerte Artesanal! Tento prémiový mezcal, vyrobený zo 100 % maguey/espadín, prináša jedinečnú chuť, na ktorú sa ťažko zabúda. Remeselný výrobný proces zaručuje, že každá fľaša je plná autentického mexického dedičstva. Tento mezcal, ktorý je ideálny na popíjanie počas pokojného večera alebo na ochutenie vášho obľúbeného koktailu, je povinnou jazdou pre milovníkov destilátov. Objavte intenzívnu, ale vyváženú chuť medokálu Pelotón De La Muerte - nie je to len nápoj, je to zážitok!

47,19 €

47,19 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do bohatého sveta autentických mexických destilátov s Mezcalom Pelotón De La Muerte Artesanal. Tento mezcal, ručne vyrábaný s vášňou a precíznosťou, je čistým potešením pre vycibrené chuťové bunky a prináša skutočne výnimočný zmyslový zážitok.

Pelotón De La Muerte sa vyrába výlučne zo 100 % Maguey Espadín, odrody agáve preslávenej svojím jedinečným chuťovým profilom. Každý dúšok odhalí výrazné tóny dymu, zeme a sladkej agáve, ktoré sú vyvážené uspokojivým nádychom korenia. Je to explózia chutí, ktorá dodá vašim koktailom ďalší rozmer alebo si ju môžete vychutnať čistú.

To, čím sa Pelotón De La Muerte odlišuje, je jeho tradičný výrobný proces. Maguey sa varí v hlinených jamách, melie sa kameňom a prirodzene fermentuje, predtým ako sa destiluje v medených alembikoch. Tento dôkladný proces zaručuje, že každá kvapka tohto mezcalu je nasiaknutá bohatým charakterom jeho zložiek a dotykom remeselníka.

Či už ste milovníkom mezcalu, alebo nováčikom v objavovaní sveta destilátov, Pelotón De La Muerte musíte vyskúšať. Je to viac ako nápoj, je to chuť živej mexickej kultúry a stáročnej tradície. Vychutnajte si Pelotón De La Muerte Mezcal - ducha Mexika vo fľaši.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)