Se Busca Mezcal Artesanal AÑEJO 40% Vol. 0,7l | Mezcal tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Se Busca Mezcal Artesanal AÑEJO 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte kúzlo Se Busca Mezcal Artesanal Añejo. Tento ručne vyrábaný destilát je výsledkom čistej lásky a vášne. Každý dúšok ponúka jedinečnú cestu bohatým dedičstvom Mexika. Dokonale vyzretý sa môže pochváliť hladkým, bohatým chuťovým profilom, ktorý vás určite poteší. Či už ste znalcom mezcalu alebo ho popíjate príležitostne, táto fľaša je nevyhnutným doplnkom vašej zbierky. Objavte autentickú chuť tradičného mezcalu s fľašou Se Busca Mezcal Artesanal Añejo. Vychutnajte si ho samostatne alebo ho primiešajte do svojho obľúbeného kokteilu, aby ste získali extra chuť. Zažite skutočný zážitok, zažite Se Busca.

50,19 €

50,19 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Objavte autentickú chuť Mexika so Se Busca Mezcal Artesanal AÑEJO. Tento prémiový mezcal, ručne vyrábaný s vášňou a tradíciou, je dôkazom stáročných destilačných postupov. Vstúpte do sveta bohatej chuti a kultúrneho dedičstva s každým dúškom tohto špičkového remeselného destilátu.

Se Busca Mezcal Artesanal AÑEJO je vyrobený zo 100 % agáve, ktorá mu dodáva výrazne jemnú a dymovú chuť. Je dokonale vyzretý a nesie v sebe tóny karamelu, kávy a náznaku čokolády, ktoré vás prinútia vrátiť sa po ďalšie. So svojím 40 % objemom alkoholu poskytuje robustný a odvážny zážitok pre tých, ktorí ocenia dobrý mezcal.

To, čo odlišuje Se Busca Mezcal Artesanal AÑEJO, je jeho starostlivý výrobný proces. Každá fľaša je prácou lásky, pretože rastliny agáve sa varia v podzemných peciach, fermentujú a potom destilujú v medených kotloch. Výsledkom tejto oddanosti tradičným metódam je mezcal, ktorý nie je len nápojom, ale cestou chuti a tradície.

Či už ste milovníkom mezcalu alebo zvedavým nováčikom, Se Busca Mezcal Artesanal AÑEJO musíte vyskúšať. Je ideálny na samostatné popíjanie alebo ako hlavná zložka vášho obľúbeného kokteilu. A vďaka nádherne navrhnutej fľaši je aj skvelým darčekom pre milovníka destilátov vo vašom živote.

Zažite pravú esenciu Mexika s nápojom Se Busca Mezcal Artesanal AÑEJO. Je to viac než len nápoj, je to oslava mexického dedičstva a remeselnej zručnosti. Tak smelo do toho, nalejte si pohár a nechajte sa jedinečnou chuťou tohto výnimočného mezcalu preniesť do srdca Mexika. Nebudete ľutovať.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)