Se Busca Mezcal Artesanal JOVEN 40% Vol. 0,7l | Mezcal tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Se Busca Mezcal Artesanal JOVEN 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte bohatú, dymovú chuť Se Busca Mezcal Artesanal Joven, jedinečného remeselného destilátu, ktorý pozdvihne váš zážitok z pitia. Ručne vyrábaný v srdci Mexika je skutočným dúškom tradície. Každá fľaša je svedectvom bohatého dedičstva výroby mezcalu s robustným 40 %-ným objemom alkoholu, ktorý je úderný. Tento mladý, energický mezcal, ktorý je ideálny na samostatné popíjanie alebo miešanie do koktailov, ponúka odvážnu, zemitú chuť s hladkým záverom. Osviežte svoje chuťové bunky a doprajte si toto autentické mexické potešenie. Prežite zážitok Se Busca ešte dnes - je to mezcal v tej najlepšej podobe!

38,79 €

38,79 € Bez DPH

Popis
Objavte jemnú, dymovú chuť Se Busca Mezcal Artesanal JOVEN. Ručne vyrábaný tradičnými metódami je tento remeselný mezcal svedectvom bohatého mexického dedičstva. Jeho komplexné, vrstvené tóny sladkej agáve, zemitého dymu a jemného korenia vytvárajú nezabudnuteľný chuťový zážitok.

Či už ste skúsený nadšenec mezcalu alebo nováčik vo svete remeselných destilátov, Se Busca Mezcal Artesanal JOVEN vás určite zaujme. Tento mezcal, vyrobený z divokej agáve, je oslavou tradície a autenticity. Destilačný proces, ktorý sa vykonáva v malých dávkach, zaručuje vysokokvalitný destilát, ktorý dráždi chuťové bunky svojím jedinečným chuťovým profilom.

Vychutnajte si bohaté, dymové tóny, keď ho budete popíjať čistý, alebo ho primiešajte do svojho obľúbeného kokteilu, aby ste získali výrazný, nezabudnuteľný nádych. Tento mezcal nie je len nápoj, je to cesta do srdca Mexika.

Nechytajte nás len za slovo - vyskúšajte Se Busca Mezcal Artesanal JOVEN na vlastnej koži. Zažite čaro skutočne remeselného destilátu. Verte nám, vaše chuťové poháriky vám poďakujú.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)