🌾BUI Mezcal Artesanal 100% Maguey Espadín Joven 45% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

BUI Mezcal Artesanal 100% Maguey Espadín Joven 45% Vol. 0,7l

1.40 kg
Ponorte sa do bohatej, dymovej chuti BUI Mezcal Artesanal. Tento mladý mezcal, vyrobený zo 100 % čistého Maguey Espadín, si podmaní vaše chuťové bunky svojou robustnou, zemitou chuťou. Každý dúšok BUI Mezcal je cestou do srdca tradičného mexického umenia výroby mezcalu. Vysoký obsah alkoholu dodáva každému dúšku hrejivý, uspokojujúci záver. BUI Mezcal Artesanal je ideálny na samostatné popíjanie alebo miešanie do obľúbených koktailov a nesmie chýbať vo vašom domácom bare. Zažite autentickú chuť mexického dedičstva s BUI Mezcal Artesanal.

45,99 €

45,99 € Bez DPH

Popis
Zažite autentickú chuť Mexika s BUI Mezcal Artesanal. Tento vynikajúci destilát je vyrobený zo 100 % Maguey Espadín, odrody agáve známej svojou bohatou a komplexnou chuťou. Každý dúšok BUI Mezcal Artesanal vás vezme na cestu do srdca Oaxacy, kde tento prémiový mezcal tradične ručne vyrábajú majstri remeselníci.

Ideálny na popíjanie alebo miešanie do koktailov, BUI Mezcal Artesanal je stelesnením rovnováhy a sofistikovanosti. Je robustný a zároveň jemný, s výraznou dymovou chuťou, ktorú dopĺňajú tóny tropického ovocia, sladkého agáve a náznak zemitého korenia. Vďaka svojej plnej chuti a dlhotrvajúcemu záveru je obľúbený medzi znalcami aj nováčikmi vo svete mezcalu.

Ale BUI Mezcal Artesanal nie je len o chuti. Je to o prijatí stáročnej tradície kvality a remeselnej zručnosti. Každá fľaša je poctou bohatému kultúrnemu dedičstvu Oaxacy a svedectvom zručnosti a vášne jej mezcaleros.

Tak prečo čakať? Objavte pôvab BUI Mezcal Artesanal ešte dnes a nechajte sa týmto výnimočným destilátom preniesť do slnkom zaliatej mexickej krajiny. Či už organizujete špeciálnu udalosť, alebo si jednoducho oddýchnete po dlhom dni, BUI Mezcal Artesanal je dokonalým doplnkom.

Zažite ducha Mexika. Zažite BUI Mezcal Artesanal.
Tabuľka dát
BUI
Nové
chat Komentáre (0)